Top Woman η Μαρία Ζηρίδου: Η όμορφη πιλότος της Αεροπορίας Στρατού που "έκλεψε την παράσταση" στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης

Η χθεσινή στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη ήταν σίγουρα μια από τις πιο εντυπωσιακές των τελευταίαων ετών. Και ένας από τους λόγους ήταν και η παρουσία μιας γυναίκας, της πιλότου της Αεροπορίας Στρατού, Μαρίας Ζηρίδου. 

Σοβαρή και απόλυτη επαγγελματίας, η αρχιλοχίας Μαρία Ζηρίδου, από το πιλοτήριο του ελικοπτέρου UH-1 Huey, έκανε τους πάντες να μιλούν για αυτή.

Η όμορφη Θεσσαλονικιά, με το που τελείωσε τη Σχολή Μόνιμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ), τοποθετήθηκε στην Αεροπορία Στρατού. Αφού εκπαιδεύτηκε στις πτήσεις των ελικοπτέρων και πέρασε με επιτυχία όλες τις δοκιμασίες αυτή τη στιγμή είναι συγκυβερνήτης ελικοπτέρου στο 3ο Τάγμα Ελικοπτέρων της Αεροπορίας Στρατού στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. 

Πέρα από τα ελικόπτερα, η άλλη μεγάλη της αγάπη είναι τα extreme sports. Μεταξύ άλλων είναι αναρριχήτρια, ασχολείται με τις καταδύσεις, τους μαραθωνίους στα βουνά και το σνόουμπορντ!

Στον προσωπικό της λογαριασμό οι φωτογραφίες της, την δείχνουν να κάνει οτιδήποτε κάνει την αδρεναλίνη να κυλά στο αίμα.

Δείτε το βίντεο με την Μαρία Ζηρίδου από τη χθεσινή παρέλαση

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ