Σάλος με την αποκάλυψη CNN για Χίλαρι: Στέλναμε από πριν τις ερωτήσεις για το debate

Σε μία αποκάλυψη – προϊόν hacking των emails της Κλίντον, που προκαλεί αίσθηση και «καίει» την υποψήφια των Δημοκρατικών προχώρησε το Wikileaks 8 ημέρες πριν από τις εκλογές.

Μετά το χαστούκι του FBI, τώρα η υποψήφια των Δημοκρατικών έχει να αντιμετωπίσει και τις διαρροές του ιστότοπου Wikileaks, στις οποίες αναφέρεται ότι η αντιπρόεδρος της Επιτροπής του Δημοκρατικού Κόμματος και δημοσιογράφος-συνεργάτης του CNN, γνώριζε και τροφοδοτούσε τη Χίλαρι με ερωτήσεις που θα δεχόταν στα ντιμπέιτ.

Ειδικότερα, σε ένα από τα emails που δημοσιεύει ο ιστότοπος φαίνεται ότι η Brazile έδινε λεπτομέρειες στο επιτελείο της Κλίντον για το τι θα κληθούν να συζητήσουν στο ντιμπέιτ του CNN που έγινε στις  6 Μαρτίου.

Οι αποκαλύψεις αυτές δικαιώνουν περίτρανα τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών Ντονάλντ Τράμπ, ο οποίος κατηγορούσε την Κλίντον πως είχε στην κατοχή της κάποιες ερωτήσεις από το ντιμπέιτ νωρίτερα για να τις προετοιμάσει. 

Άλλη διαρροή από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Χίλαρι δείχνει ότι η συνεργάτης του CNN έστειλε πριν από το ντιμπέιτ μια ερώτηση για τη θανατική ποινή στη Χίλαρι Κλίντον, την οποία κλήθηκε να απαντήσει λίγο μετά.

Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις, το τηλεοπτικό δίκτυο CNN ανακοίνωσε ότι η Brazile υπέβαλε την παραίτησή της η οποία και έγινε δεκτή στις 14 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ