Γιατί οι άντρες μένουν single; ''Δεν παντρεύομαι γιατί είμαι ανασφαλής, ντροπαλός, χοντρός'' - Όλη η έρευνα

Γιατί οι άνδρες μένουν single; Αυτήν την απορία είχε χρήστης στο Reddit και έγινε πανικός με τα σχόλια!!!

Μέσα σε μόλις 24 ώρες, δεκαεπτά χιλιάδες εκπρόσωποι του ισχυρού φύλου που είναι εργένηδες τα είπαν όλα και εξήγησαν γιατί δεν έχουν βάλει ακόμη βέρα στο δεξί.

Η τεμπελιά, η ανασφάλεια και το βάρος τους κυριότερες αιτίες  για το ότι είναι singles, όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται.   

Ένας από τους χρήστες δήλωσε ότι εξαιτίας του εγωισμού του έχει μείνει μόνος με πολλούς άνδρες να σπεύσουν να στηρίξουν την θέση του.

«Δεν παντρεύτηκα, θέλω να κάνω αυτά που θέλω όταν εγώ θέλω. Μπορώ να είμαι μόνος και χωρίς να αισθάνομαι μοναξιά», επισημαίνει ένας χρήστης με άλλους να υποστηρίζουν ότι είναι θέμα επιλογής το ότι δεν έχουν κάνει οικογένεια.

Ελάχιστοι, πάντως, ήταν αυτοί που παραδέχτηκαν ότι, ενώ αυτοί ήθελαν να νυμφευτούν, η νυφούλα είπε όχι!

Άλλος χρήστης υποστήριξε ότι απλά οι εργένηδες δεν έχουν προσπαθήσει να παντρευτούν. Άλλοι πάλι παραδέχονται πως θέλουν απόλυτη ελευθερία και για το λόγο αυτό αποφάσισαν να μείνουν εργένηδες.

Υπήρξαν και ελάχιστοι  που παραδέχτηκαν ότι παραείναι τεμπέληδες και ευχαριστημένοι που είναι εργένηδες και δεν θέλουν να αλλάξουν τη ζωή τους.

Εκτός από την έλλειψη εμπιστοσύνης και την ανασφάλεια που νιώθουν οι άνδρες που δεν έχουν παντρευτεί, υπάρχουν και αυτοί που δεν αγαπούν τον εαυτό τους. «Είμαι single γιατί είμαι χοντρός, τεμπέλης και μισώ τον εαυτό μου», επισημαίνει άλλος χρήστης. Τέλος υπάρχουν και αυτοί που απλά δηλώνουν ντροπαλοί όπως ο χρήστης "Ιnnalibra", ο οποίος υποστήριξε ότι προσπάθησε να βγει ραντεβού και απλά δεν... πέτυχε. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ