15χρονη έχει σεξουαλική σχέση με τον 47χρονο θείο της: Οι γονείς τον πήγαν στο δικαστήριο & οι ένορκοι έδωσαν τις ''ευλογίες'' τους

Δικαστήριο στη Γερμανία αποφάσισε ότι οι γονείς 15χρονης αν και διαφωνούν κάθετα,  δεν μπορούν να την αποτρέψουν από το να έχει σεξουαλική σχέση με τον 47χρονο θείο της, με τον οποίο έχει συγγένεια εξ αγχιστείας!

H Josephine Marie Petritz, μπήκε στα πρωτοσέλιδα των γερμανικών εφημερίδων όταν πριν ένα χρόνο, στην ηλικία των 14 ετών, το έσκασε στην Γαλλία με το.... αμόρε. Όταν οι αρχές εντόπισαν το ζευγάρι στη Νότια Γαλλία, η 14χρονη δήλωσε στην αστυνομία πως ήταν εκεί με τη θέλησή της.

Όπως και σε πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες, η ηλικία της σεξουαλικής συναίνεσης στη Γερμανία είναι τα 14.

Οι γονείς της προσέφυγαν στο δικαστήριο, προσπαθώντας να την εμποδίσουν να επικοινωνεί μαζί του, υποστηρίζοντας πως ότι η σχέση θέτει σε κίνδυνο την ευημερία της., γράφει η Telegraph.

Ωστόσο,  η 15χρονη κέρδισε την υπόθεση, καθώς το δικαστήριο έκρινε ότι είναι πάνω από τα 14, οπότε πρέπει να λαμβάνονται υπόψη οι επιθυμίες της. 

Παρόλα αυτά, οι δικαστές τόνισαν πως σε καμία περίπτωση δεν εγκρίνουν ή ενθαρρύνουν τη σχέση μεταξύ της 15χρονης και του 47χρονου Gerrit.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ