Αυτή η αφοσιωμένη γατούλα πέρασε ένα χρόνο θρηνώντας πάνω από τον τάφο της αγαπημένης της ιδιοκτήτριας

Η αφοσίωση στην αγαπημένη της ιδιοκτήτρια για αυτή την μικρή γάτα από την Ινδονησία δεν σταματά ποτέ. Ακόμα και όταν η αφεντικίνα της δεν βρίσκεται πια στη ζωή. 

Η 28χρονη Keli Keningau Prayitno από την Ιάβα ήταν η πρώτη που αντιλήφθηκε το "κλάμα" της μικρής γάτας. Την βρήκε να κάθετε μόνη της δίπλα απο τον τάφο της παλιάς της ιδιοκτήτριας, η οποία είχε φύγει από τη ζωή πριν από έναν χρόνο. 

Έτσι, πήρε την απόφαση να υιοθετήσει την μικρή γατούλα και να προσπαθήσει να της δώσει ένα νέο σπιτικό. Μάταια όμως. Την επόμενη μέρα η γάτα βρισκόταν ξανά στο αγαπημένο της σημείο, δίπλα από το μέρος που βρισκόταν θαμμένη η παλιά της ιδιοκτήτρια. 

Οι μόνες στιγμές της ημέρας που αφήνει το μέρος είναι όταν αποφασίσει να φάει. Τότε επισκέπτεται το σπίτι των παιδιών της παλιάς της ιδιοκτήτριας, οι οποίοι έχουν αναλάβει να την φροντίζουν. Έπειτα επιστρέφει και κοιμάται στο ίδιο μέρος, αναφέρει η  Keli στην βρετανική  Mirror. “Είναι πολύ τραγικό να το βλέπεις. Δείχνει πόσο πολύ κοντά μπορεί να είναι ένα ζώο με τον ιδιοκτήτη του"

Οι ειδικοί στα ζώα επισημαίνουν πως οι γάτες, αν και δείχνουν ψύχρες και αδιάφορες, "θρηνούν" μετά από τον θάνατο του ιδιοκτήτη τους. Οι γάτες μπορεί να γεμίσουν άγχος, να χάσουν το ενδιαφέρον τους για τον υπόλοιπο κόσμο και σε μερικές περιπτώσεις θα είναι καλό να επισκεφτούν έναν κτηνίατρο για την χορήγηση την πιθανή χορήγηση της κατάλληλης θεραπείας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ