Ο Πάνος Καμμένος επανεξελέγη πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Ο Πάνος Καμμένος επανεξελέγη πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο 3ο Συνέδριο του κόμματος και δια βοής και με ψηφοφορία.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δήλωσε χτες δικαιωμένος από τις επιλογές που έχουν κάνει οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τα τελευταία δύο χρόνια.

Το συνέδριο, στο οποίο έδωσαν το παρών οι υπουργοί Νίκος Παππάς και Χρήστος Σπίρτζης, ξεκίνησε την Παρασκευή το απόγευμα το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με την ομιλία του κ.Καμμένου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή. 

Ο κ, Καμμένος δήλωσε επίσης δικαιωμένος από την επιλογή να στηρίξει την κυβέρνηση, αλλά και για τη σκληρή μάχη, όπως είπε, που δόθηκε με τους δανειστές. Ο κ. Καμμένος δεν παρέλειψε να δηλώσει και την ικανοποίησή του για την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ. 

«Σε δύο μήνες συμπληρώνουμε δύο χρόνια από τη στιγμή που αναλάβαμε κυβερνητικές ευθύνες. Δώσαμε σκληρό αγώνα κατά της λιτότητας, της διαπλοκής, της διαφθοράς, των συμφερόντων, της παγκοσμιοποίησης. Και αυτό το ζήτημα αναδεικνύεται πλέον σε  παγκόσμιο, πράγμα που φαίνεται και από το αποτέλεσμα των πρόσφατων αμερικανικών εκλογών», είπε χαρακτηριστικά. 

Κατά την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου ο κ. Καμμένος κάθισε ανάμεσα στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά και τη σύζυγό του, Έλενα Τζούλη, η οποία κρατούσε στην αγκαλιά της τη μοναχοκόρη τους. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ