Η Ιρίνα Σάικ ντύθηκε νύφη - Έβαλε τα ωραιότερα νυφικά που έχετε δει: "Είμαι έτοιμη για οικογένεια & παιδί"

H Ιρίνα Σάικ συμμετέχει στην νέα κολεξιόν της Pronovias και μιλά για την άποψη της για την οικογένεια 

Η Pronovias είναι  η μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής νυφικών στον κόσμο είναι Ισπανική και έχει έδρα την Βαρκελώνη. Εδώ και δύο χρόνια, έχει για «μούσα» της την υπέροχη Ρωσίδα Ιρίνα Σάικ, η οποία έκλεισε τα 31.

Το βρετανικό περιοδικό Hello, φιλοξένησε συνέντευξη της με αφορμή τη νέα κολεξιόν του Ισπανικού Οίκου για το 2017.

Η όμορφη Ρωσίδα έγινε γνωστή μέσα από τη σχέση της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ σήμερα έχει δεσμό με τον σταρ του Χόλιγουντ Μπράντλεϊ Κούπερ. 

Στη συνέντευξή της, η Ιρίνα Σάικ αποκαλύπτει ότι της αρέσει η ζέστη και η θάλασσα, καθώς, όπως λέει, γεννήθηκε στα χιόνια.

«Και βέβαια θα ήθελα να κάνω οικογένεια», αναφέρει. «Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βρισκόμαστε στη ζωή. Ασφαλώς μου αρέσει η δουλειά μου, αλλά το πιο σημαντικό πράγμα είναι οι οικογένεια, οι φίλοι και οι άνθρωποι που μας αγαπάνε.»

Στην ερώτηση αν είναι η κατάλληλη στιγμή για παιδιά, απάντησε πως «δεν υπάρχει κατάλληλη στιγμή. Η αδελφή μου έκανε στα 22, εγώ είμαι 31. Ίσως είναι η ώρα για να φέρω στον κόσμο το δικό μου.»

Τέλος, μια απάντηση που εκπλήσσει: «Αυτό που με κάνει ευτυχισμένη είναι να  τρώω το αγαπημένο μου φαγητό. Ποτέ δεν θα κάνω δίαιτα.»

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ