Ταινίες εβδομάδας: Το ζευγάρι της χρονιάς Μπραντ Πιτ - Μαριόν Κογιαρ σε μια ερωτική, ακριβή παραγωγή

Όλες οι ταινίες & τα τρέιλερ!

O Μπαμπάς Μου


 
Βρισκόμαστε στο Κόσοβο της δεκαετίας του '90 υπό το καθεστώς του Μιλόσεβιτς, πριν το ξέσπασμα του πολέμου. Ο δεκάχρονος Νόρι και ο πατέρας του, Γκεζίμ, ζουν πουλώντας τσιγάρα στους δρόμους για να επιβιώσουν. Oταν ο Νόρι βγαίνει από το νοσοκομείο, ο πατέρας του έχει ήδη φύγει με προορισμό την Γερμανία για ένα καλύτερο μέλλον. Θυμωμένος αλλά αποφασισμένος, ο Νόρι ξεκινά ένα επικίνδυνο ταξίδι για να τον βρει. Η πιο ακριβή παραγωγή του Κοσόβου μέχρι και σήμερα, τo ντεμπούτο που χάρισε στον Βισάρ Μορίνα το βραβείο σκηνοθεσίας στο Φεστιβάλ του Κάρλοβι Βάρι, επίσημη υποβολή της χώρας για το Οσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας το 2015.

Gimme Danger


 
Η ταινία του Τζιμ Τζάρμους ξεδιπλώνει την ιστορία των The Stooges, ενός εκ των μεγαλύτερων rock 'n' roll συγκροτημάτων όλων των εποχών, μέσα από το πολιτιστικό, πολιτικό, ιστορικό και μουσικό πρίσμα. Αν είσα φαν, πρέπει να πας.

Ο Χορευτής


 
Προικισμένος με έναν απίστευτο συνδυασμό δύναμης και χάρης, ο Σεργκέι Πολούνιν χτύπησε σαν κεραυνός στον κόσμο του μπαλέτου και έγινε ο νεαρότερος πρώτος χορευτής στην ιστορία του Βασιλικού Μπαλέτου του Λονδίνου. Είναι μια ταινία που ακόμα και αν δεν σου αρέσει το μπαλέτο, πρέπει να την δεις.

Allied
 

Ο Μαξ, ένας Γαλλο-Καναδός κατάσκοπος, ερωτεύεται και παντρεύεται την Γαλλίδα Μαριάν, μετά από μια αποστολή στην Καζαμπλάνκα. Στη συνέχεια ο Μαξ ειδοποιείται ότι πιθανώς η Μαριάν να είναι κατάσκοπος των Ναζί και αρχίζει να την ερευνά. Η ταινία που χώρισε το ζευγάρι Brangelina;

Captain Fantastic


 
Ένας πατέρας μεγαλώνει τα 6 παιδιά του με ένα αυστηρό πρόγραμμα εκπαίδευσης, θέλοντας να τους δώσει την πιο αγνή παιδική ηλικία μακριά από την κοινωνία. Τα σχέδια του όμως δεν πηγαίνουν και τόσο καλά...

Σφαγείο


 
Σε έναν κόσµο όπου υπάρχει πάντα σκοτάδι, ακόµα και μέσα στην ηµέρα, η ρεπόρτερ κτηµατοµεσιτικών θεµάτων Τζούλια Τάλµπεν θα δει τις ισορροπίες της ζωής της να ανατρέπονται, όταν δολοφονείται βάναυσα η οικογένειά της. Το θρίλερ της εβδομάδας.

Μήδεια, Κρείσσων των Εμών Βουλευμάτων


 
Στηριζόμενος στην παραδοχή του Ευριπίδη πως «το θυμικό είναι ισχυρότερο από τη λογική», ο Νίκος Γραμματικός βυθίζεται, με αλαζονεία, όπως ομολογεί ο ίδιος, στην τραγωδία της Μήδειας για να ξεπεράσει ένα προσωπικό θλιβερό γεγονός. Χωρίς σενάριο στην αρχή και ύστερα από μια «μάχη» επτά χρόνων, καταθέτει μια ταινία όπου τα όρια μεταξύ μυθοπλασίας, ντοκιμαντέρ και έρευνας, διαρκώς μετατοπίζονται. Το Χορό απαρτίζουν μαθήτριες της Δραματικής Σχολής Δήλος, ενώ επιστημονικός σύμβουλος ήταν ο Καθηγητής Φιλολογίας στο ΑΠΘ, Νίκος Χ. Χουρμουζιάδης, ο οποίος και εμφανίζεται στην ταινία.

Τρεχάτε Ποδαράκια Μου


 
Ο Oζι, ένα φιλικό και καλόκαρδο μπιγκλ θα δει την ειδυλλιακή του ζωή να αναστατώνεται, όταν η οικογένεια του αποφασίζει να κάνει ένα ταξίδι στην Ιαπωνία. Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα: δεν επιτρέπονται τα σκυλιά! Καθώς δεν μπορούν να πάρουν τον αγαπημένο τους Όζι μαζί στο ταξίδι, η οικογένεια Μάρτιν συμβιβάζεται με την αμέσως καλύτερη επιλογή, μια από τις καλύτερες πανσιόν για σκύλους, το Γάργαρο Ρυάκι, μια φυλακή για σκύλους! Περίμενε να δεις και το παρακάτω γιατί δεν είναι το μόνο παιδικό της εβδομάδας.

Το Κυνήγι των Χαμένων Βελανιδιών


 
Ο Φράνκι, ένας κουλ σκίουρος με μοναδική αίσθηση του στυλ, αποφυλακίζεται από τον ζωολογικό κήπο και μαθαίνει πως το δάσος στο οποίο μεγάλωσε, βρίσκεται σε τεράστιο κίνδυνο. Μία εταιρεία κατακλέβει τους καρπούς, με μοχθηρούς σκοπούς, και ο Φράνκι είναι ο μοναδικός που μπορεί να σώσει την κατάσταση, αλλά αυτό σημαίνει πως ρισκάρει να χάσει την αγάπη της ζωής του.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ