Τρόμος σε οίκο ευγηρίας στη Γαλλία - Άγνωστος κράτησε ομήρους 70 ηλικιωμένους και σκότωσε μια γυναίκα

Η αστυνομία καταζητεί έναν ένοπλο μετά την ανακάλυψη μιάς νεκρής γυναίκας σε οίκο ευγηρίας όπου ζουν 60 ιεραπόστολοι στη νοτιοδυτική Γαλλία, είπαν πηγές ενήμερες περί του θέματος σήμερα.

Το περιστατικό συνέβη στον οίκο ευγηρίας για μοναχούς στο Μονφεριέ-σουρ-Λε, στην ύπαιθρο 10 χλμ βόρεια από το Μονπελιέ. Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, ο δράστης εισέβαλε περίπου στις 11 το βράδυ στο κτήριο και κρατούσε ομήρους περίπου 70 μοναχούς. 

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η θυρωρός κάλεσε την αστυνομία αφού κατάφερε να αποδράσει, ενώ πρώτα ο άγνωστος ύποπτος την είχε δέσει και φιμώσει. 

Όταν η αστυνομία μπήκε στο κτίριο, βρήκε τη σορό μιάς γυναίκας - άλλοι λένε ότι ήταν μοναχή, άλλοι ότι ήταν η υπεύθυνη του οίκου ευγηρίας που είχε μαχαιρωθεί αρκετές φορές, είπε η πηγή.

"Μια γυναίκα που κατοικούσε στο κτίριο δολοφονήθηκε. Οι δυνάμεις ασφαλείας έχουν εκκενώσει το κτίριο, και οι 60 κάτοικοί του είναι ασφαλείς και καλά στην υγεία τους", είπε τοπικός αξιωματούχος στο πρακτορείο Reuters, προσθέτοντας ότι η έρευνα του χώρου είχε ολοκληρωθεί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ