Ένας 33χρονος άνδρας αγνοείται στη Ζάκυνθο μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας - Τεράστιες ζημιές στο νησί

Σε συναγερμό βρίσκονται οι αρχές στη Ζάκυνθο για τον εντοπισμό νεαρού άντρα το αυτοκίνητο του οποίου εντοπίστηκε ντελαπαρισμένο μετά τα χθεσινά έντονα καιρικά φαινόμενα.

Ο 33χρονος Γιώρος Ζουπάνος  έχει να δώσει σημεία ζωής από τις 11 χθες το βράδυ, γεγόνος που ανησύχησε τους οικείους του. Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία, οπότε και άρχισαν οι έρευνες. 

Σύμφωνα με τους δικούς του, ο νεαρός είχε βγει το προηγούμενο βράδυ να διασκεδάσει με φίλους. Κατά την επιστροφή του στο σπίτι, τον έπιασε η καταιγίδα με αποτέλεσμα οι δικοί του να εντοπίσουν σήμερα το πρωί το αυτοκίνητο ντελαπαρισμένο  σε ένα χαντάκι.

Την ίδια ώρα πολλά είναι τα πλημμυρισμένα σπίτια και χωράφια στο νησί.

Στην πόλη της Ζακύνθου και την περιοχή Αγία Τριάδα ένας παλιός μπαζωμένος χείμμαρος είχε ως αποτέλεσμα να κατεβάσει τόνους λάσπης με τους αγανακτισμένους πολίτες εντός και εκτός πόλης να κάνουν λόγου για απουσία του κράτους σε ότι αφορά τη λήψη αντιπλυμμηρικών μέτρων από πολύ νωρίς. 

Δυο οχήματα της πυροσβεστικής τέθηκαν εκτός λειτουργίας λόγω πτώσης σε παρακείμενο τράφο, στην περιοχή των Αμπελοκήπων και των Πηγαδακίων, χωρίς ευτυχώς τραυματισμούς. Την ίδια στιγμή έρχονται ενισχύσεις από την ΕΜΑΚ Πάτρας.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ