Βίντεο: Η τρυφερή πλευρά της "σκληρής" Α. Μέρκελ... Σταμάτησε την ομιλία της για να χαιρετήσει ένα παιδί

Αντιμέτωπη με τις δύο πλευρες της προσφυγικής κρίσης στη Γερμανία ήρθε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου η Γερμανίδα Καγκελάριος.

Από τη μια πλευρά, η σκληρή κριτική του στελέχους του κόμματός της, Ούρλιχ Σάουερ,ο οποίος σε ομιλία του της ζήτησε να παραιτηθεί καθώς "με την πραγματικά απαράμιλλη μεταναστευτική πολιτική του 'αφήστε τους να περάσουν'  μας επιβαρύνατε με κάτι από το οποίο δεν θα απαλλαγούμε σύντομα", όπως δήλωσε.

Και από την άλλη, το μεγάλο ευχαριστώ από ένα αγοράκι από το Αφγανιστάν, που δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Πρόκειται για τον μικρό Εντρίς, τον οποίο ο πατέρας του σήκωσε στα χέρια του ώστε να μπορεί να δει την Άνγκελα Μέρκελ. «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω, κυρία Μέρκελ» είπε ο Εντρίς, μιλώντας γερμανικά. «Είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος» πρόσθεσε.

Η Γερμανίδα καγκελάριος επαίνεσε το παιδί διότι «έμαθε ήδη πολλά γερμανικά» και τον προέτρεψε να συνεχίσει την εξάσκηση.

Όταν ο Εντρίς είπε ότι θα ήθελε να σφίξει το χέρι της της καγκελαρίου, εκείνη πήγε προς το μέρος του. Κατόπιν ο Εντρίς σκούπισε τα δάκρυά του καθώς αντήλλασσε χειραψία με την επικεφαλής της γερμανικής κυβέρνησης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ