Ταινίες εβδομάδας: Η Νικόλ Κίντμαν σε δράμα και η Ναόμι Γουάτς σε θρίλερ μας περιμένουν!

Δείτε όλα τα τρέιλερ!

Lion

Συγκινητικό δράμα αναζήτησης στην Ινδία, με εξαιρετικές ερμηνείες από την Νικόλ Κίντμαν, τον Ντεβ Πατέλ και τη Ρούνι Μάρα. Ο πεντάχρονος Σαρού μπαίνει στο λάθος τρένο, ταξιδεύει τρομοκρατημένος και μόνος χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του στην βόρεια Ινδία και φτάνει στην χαοτική Καλκούτα. Εκεί γίνεται ένα από τα ημι-άγρια παιδιά του δρόμου και σαν από θαύμα καταφέρνει να επιβιώσει από πολλούς κινδύνους, καταλήγοντας σε ένα ορφανοτροφείο. Τελικά ο Σαρού υιοθετείται από ένα ζευγάρι Αυστραλών, οι οποίοι τον μεγαλώνουν με αγάπη. Ο Σαρού, όμως, δεν μπορεί να αφήσει πίσω του το παρελθόν, και αποφασίζει να εντοπίσει το παλιό του σπίτι και μαζί του την οικογένειά του.

 

 

Εγκλωβισμένη

Κλειστοφοβικό θρίλερ με τη Ναόμι Γουότς να προσπαθεί να σώσει ένα μικρό αγόρι εν μέσω μιας δυνατής χειμωνιάτικης καταιγίδας. Η Μαίρη είναι μία παιδοψυχολόγος που πολύ πρόσφατα έχασε τον άντρα της και ζει σε μία απομονωμένη εξοχική κατοικία στην Νέα Αγγλία. Εγκλωβισμένη μέσα στο σπίτι εξαιτίας μιας θύελλας, θα πρέπει να βρει έναν τρόπο να προστατέψει ένα μικρό αγόρι προτού αυτός εξαφανιστεί για πάντα.

 

 

Η Δασκάλα

Σλοβάκικη δραμεντί που παρουσιάζει μια απίστευτη ιστορία από το κομουνιστικό παρελθόν. Μπρατισλάβα, δεκαετία του ’80. Μία φαινομενικά ευχάριστη και καλόκαρδη δασκάλα μπαίνει στην καινούρια της τάξη και συστήνεται στους μαθητές της. Όταν έρθει η δική τους ώρα να συστηθούν, η δασκάλα τούς ζητά να αναφέρουν επίσης τι δουλειά κάνουν οι γονείς τους. Βασισμένη στους στενούς δεσμούς της με το κυρίαρχο κομμουνιστικό κόμμα, η δασκάλα θα αρχίσει να ζητά χάρες ανάλογα με την επαγγελματική θέση του καθενός και να χειραγωγεί τους ενήλικες και τα παιδιά για το προσωπικό της συμφέρον.

 

 

The Bachelor

Εγχώρια ρομαντική κωμωδία με τον Γιάννη Ζουγανέλη, σε σκηνοθεσία Αντώνη Σωτηρόπουλου και σενάριο της Ρένας Ρίγγα. Ο γάμος του Αντώνη επανενώνει μια καταστροφική παρέα σε μια ελληνική κωμωδία. Ένα “λάθος” της νύφης, φέρνει ξανά μαζί τέσσερις φίλους της καταστροφής και έναν εκρηκτικό πεθερό! Πέντε άντρες ανεβαίνουν στη Θεσσαλονίκη να τα γκρεμίσουν όλα. Ένας πεθερός μπαίνει σε μια νεκροφόρα με σκοπό να σκοτώσει έναν έρωτα. Μια παλιά ερωμένη χορεύει ταγκό με τις αναμνήσεις της. Ένας γάμος που ματαιώνεται και μια σχέση που ξεκινάει με το πέπλο της νύφης ν’ ανεμίζει στον αέρα της ανεξαρτησίας. Μπορεί ένα party “από τα παλιά” να επηρεάσει την ροή ενός επερχόμενου γάμου; Μπορεί! Θα το αφήσουν όμως οι άμεσοι εμπλεκόμενοι να συμβεί;

 

 

Underworld: Η Αιματοχυσία

Η σέξι Αγγλίδα ηθοποιός Κέιτ Μπεκινσέιλ, σε νέες σκοτεινές βαμπιρικές περιπέτειες. Το επόμενο κεφάλαιο της σειράς μπλοκμπάστερ ταινιών ακολουθεί την Σελίν (Κέιτ Μπεκινσέιλ ), έμπορο θανάτου των Βρικολάκων, που προσπαθεί να αποκρούσει τις επιθέσεις που δέχεται τόσο από την φυλή των Λυκανθρώπων, όσο και από την φατρία των Βρικολάκων που την πρόδωσε. Έχοντας στο πλευρό της μονάχα τον Ντέιβιντ (Τεό Τζέημς ) και τον πατέρα του, Τόμας (Τσάρλς Ντάνς ), θα κληθεί να δώσει ένα τέλος στην αιώνια μάχη μεταξύ Λυκανθρώπων και Βρικολάκων, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως θα χρειαστεί να κάνει την υπέρτατη θυσία.

 

 

Επίσημη Ιστορία

Επανέκδοση της συγκλονιστικής αργεντίνικης ταινίας του σπουδαίου Λουίς Πουένσο, που κέρδισε Όσκαρ ξενόγλωσσου φιλμ το 1986. Η Αλίσια, μητέρα ενός υιοθετημένου πεντάχρονου κοριτσιού, διδάσκει Ιστορία σε ένα σχολείο στο Μπουένος Άιρες. Τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική της ζωή, είχε πάντοτε αποδεχτεί την «επίσημη εκδοχή» της Ιστορίας – μέχρι που μια μέρα το προσωπείο του καθεστώτος αρχίζει να καταρρέει γύρω της. Στις ρωγμές αυτού του τεράστιου ψέματος, η Αλίσια υποψιάζεται ότι η Γκάμπι, το κορίτσι που έχει υιοθετήσει, είναι ίσως η κόρη ενός «εξαφανισμένου», ενός από τα χιλιάδες θύματα που βασανίστηκαν και δολοφονήθηκαν από την κυβέρνηση με την κατηγορία της τρομοκρατίας, τη δεκαετία του ’70. Και τότε ξεκινά ένα επώδυνο και πεισματικό ταξίδι αναζήτησης της αλήθειας – ένα ταξίδι στο οποίο κινδυνεύει να χάσει τα πάντα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ