Αποκλ. Η Δέσποινα Μοιραράκη μας δείχνει τις τάσεις των χαλιών - Mιλάει με πάθος για το μπορντοροδοκόκκινο

H Δέσποινα Μοιραράκη είναι μια γύναικα με πάθος: Για τους γιους τους, το νέο της άντρα , ενώ τα δίνει όλα για τα χαλιά !
 

Είναι η γυναίκα που καθιέρωσε καινούργια χρώματα όπως το και έγινε η σταρ του χαλιού & της μπουχάρας στην Ελλάδα... Όταν η Δέσποινα καλεί σε εκθέση χαλιών γίνεται ''πατείς με, πατώ σε'' πάνω στα ωραιότατα μοτίβα που παραγγέλνει στην Ασία.

Η ατρόμητη Δέσποινα ταξίδευει παντού: Στην Ινδία, το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, την Τουρκία, στα βάθη της ανατολής και δημιουργεί θαυμάσιες συλλογές χαλιών.

Όταν δε, παρουσιάζει τα χαλιά στην τηλεόραση η τηλεθέαση ανεβαίνει κατακόρυφα ειδικά τις στιγμές που το μπλε γίνεται Μυκονί και το κόκκινο γίνεται κόκκινο της φλόγας! Φλόγα και η ίδια όταν πας, όπως εγώ να σου παρουσιάσει χαλιά που ταιριάζουν στο σπίτι σου: Αποκλείεται να μην σε πείσει η Δέσποινα!

Την επισκέφθηκα τις προάλλες στο Χίλτον και μου παρουσίασε τις νέες της συλλογές και τις τελευταίες τάσεις της μόδας - ναι υπάρχει μόδα και στο χαλι!- που είναι το vintage! Τα παλιωμένα χαλιά είναι λοιπόν η τελευταία λέξη για να διακοσμήσετε και να ζεστάνετε το σπίτι σας:

Εκείνα που παλιά τα πετάγαμε όταν άρχιζαν να φθείρονται, εκείνα είναι η μόδα. 

Τόσο έντονη είναι η τάση, ώστε η Δέσποινα κάνει ειδική παραγγελία με δικά της σχέδια και χρώματα, για να της φτιάχνουν vintage χαλιά

.

Βέβαια, στην συλλογή της μου έδειξε και πραγματικά παλιά χαλιά που όμως αυτά κοστίζουν πολύ. Η δεύτερη τάση στα χαλιά φέτος είναι τα patchwork: Μικρά κομμάτια, καλοραμμένα από διαφορετικά κομμάτια χαλιών, φτιάχνουν θαυμάσια σύνολά!

Πριν αφήσω την Δέσποινα, δεν παρέλειψε να μου δείξει και τη νέα της συλλογή από είδη σπιτιού του Roberto Cavalli.

Της εύχομαι καλή επιτυχία & καλές πωλήσεις!

Σε όλους εσάς,ειρηνικούλες & ειρηνικούληδες μου καλό Xειμώνα!

Ειρήνη Νικολοπούλου

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ