Επί ποδός 3.000 αστυνομικοί για για την επέτειο της δολοφονίας του Αλ. Γρηγορόπουλου

 

Αύριο Τρίτη 6 Δεκεμβρίου είναι η επέτειος από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Ενόψει των αυριανών εκδηλώσεων η ΕΛ. ΑΣ, έχει τεθεί σε επιφυλακή.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ,  κλιμάκια της Ασφάλειας έχουν ήδη αρχίσει ελέγχους, ειδικά μετά την ανεύρεση 149 μολότοφ στα Εξάρχεια την Κυριακή.

Οι μολότοφ βρέθηκαν στον κοινόχρηστο χώρο πολυκατοικίας στην οδό Ναυάρχου Νοταρά 12, μέσα σε μια βαλίτσα. Κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν την Πυροσβεστική επειδή στην ατμόσφαιρα ήταν έντονη η μυρωδιά βενζίνης.

Οι πυροσβέστες που έφτασαν εκεί βρήκαν τη βαλίτσα με το εκρηκτικό περιεχόμενο και ενημέρωσαν την Αστυνομία που την παρέλαβε.

Σε ό,τι αφορά τα μέτρα τάξης, σύμφωνα με αρμόδιους αξιωματικούς, από τη ΓΑΔΑ θα διατεθούν περίπου 3.000 αστυνομικοί, ενώ το σύνολο της Αστυνομίας στην Αττική θα είναι σε ετοιμότητα από αύριο το πρωί.

Αυξημένα μέτρα θα ληφθούν σε αστυνομικά τμήματα του κέντρου αλλά και περιφερειακά, όπου τα τελευταία χρόνια παρατηρούνται επιθέσεις, ώστε να μην υπάρξουν επεισόδια.

Οι εντολές που έχουν δοθεί στις αστυνομικές δυνάμεις είναι να έχουν διακριτική παρουσία στην συγκέντρωση και πορεία των μαθητών που έχει προγραμματιστεί για αύριο στις 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια, καθώς και στη συγκέντρωση των αντιεξουσιαστών το απόγευμα.

Ταυτόχρονα από το πρωί θα γίνουν και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας, οι οποίες θα ανακοινωθούν σήμερα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ