Βίντεο-ματωμένος γάμος: Σκότωσε 25χρονη έγκυο γιατί δεν ήθελε να χορέψει μαζί του

Μεθυσμένος άντρας πάτησε την σκανδάλη και σκότωσε εν ψυχρώ εγκυμονούσα χορεύτρια διότι αρνήθηκε να χορέψει μαζί του σε γάμο στην πόλη Bathinda της νότιας Ινδίας.

Η 25χρονη Kulvinder Kaur δέχτηκε μια σφαίρα στο κεφάλι ενώ βρισκόταν πάνω στην σκηνή μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του χορευτικού θιάσου της το περασμένο Σάββατο.'

 

Όπως αναφέρει η  εφημερίδα Daily Mail, που δημοσιεύει σκηνές από το τραγικό βίντεο, η νεαρή μεταφέρθηκε  στο νοσοκομείο όπου άφησε την τελευταία της πνοή λίγες ώρες αργότερα, ενώ βρισκόταν στον 2ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ο σύζυγος της άτυχης 25χρονης υποστηρίζει πως ο δολοφόνος ήταν φίλος του γαμπρού. Συγκεκριμένα, ζήτησε από τις χορεύτριες να τους αφήσουν να ανέβουν μαζί με την παρέα του στη σκηνή για να χορέψουν.

 

Ωστόσο η 25χρονη απάντησε αρνητικά, βλέποντας πόσο μεθυσμένος ήταν και θέλοντας να αποφύγει τις  όποιες φασαρίες.

Η άρνησή όμως εξόργισε την ανδροπαρέα, με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να την πυροβολήσει.

 

Το Βίντεο που τραβήχτηκε από αυτόπτη μάρτυρα δείχνει την 25χρονη και άλλες 3 γυναίκες να χορεύουν στη σκηνή ενώ ξαφνικά εμφανίζεται το όπλο το οποίο σημαδεύει την νεαρή γυναίκα και λίγα δευτερόλεπτα μετά η κοπέλα φαίνετε αιμόφυρτη στο πάτωμα.

Ωστόσο, σύμφωνα με τους Times of India, η αλήθεια μπορεί να απέχει από την παραπάνω εκδοχή, αφού ο θάνατος της κοπέλας μπορεί να προκλήθηκε απλώς από εορταστικές «μπαλωθιές», ένα επικίνδυνο έθιμο που έχει προκαλέσει πολλούς θανάτους σε ινδικούς γάμους και συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ