Anne Gravoin: H βιολονίστρια & μεγάλος έρωτας του νέου υποψήφιου Προέδρου της Γαλλίας Manuel Valls

Μια βιολονίστρια σύντομα Πρώτη Κυρία της Γαλλίας ; Από την στιγμή που ο Manuel Valls έγινε πρωθυπουργός της Γαλλίας πολλά βλέμματα στράφηκαν επάνω του και όχι αδίκως.
 

Ο γοητευτικός σοσιαλιστής ανέβηκε σιγά σιγά στην αρχή της πολιτικής του καριέρας τα βήματα στο κόμμα του ώσπου πλάϊ στον François Hollande άρχισε  να τρέχει . 

Κατάφερε να τον βοηθήσει   γιά να βγεί Πρόεδρος αλλά απο χθές και επίσημα είναι ο ίδιος υποψήφιος γιά την Προεδρία της Γαλλίας αφού ήδη ο Hollande αποσύρθηκε βλέπoντας ότι θα αποτύγχανε . Λένε πως ένας άντρας με μία ωραία και έξυπνη γυναίκα δίπλα του δείχνει ακόμη καλύτερος . 

Πράγματι οι μετοχές του Manuel Valls ανέβηκαν από την ώρα που εμφανίστηκε  με τον έρωτα της ωριμότητας του την βιολονίστρια Anne Gravoin . 

Δεύτερος γάμος και γιά τους δύο το 2010 , εκείνος έχει 4 παιδιά από την πρώτη του γυναίκα κι εκείνη μία κόρη 26 ετών  . 

Δεν διστάζουν να δώσουν δημόσια φιλιά όπως το περίφημο στο Paris Match ενώ τα καλόγουστα σύνολα της ψηλής λεπτής Εβραίας συζύγου του έφτιαξαν το image του επόμενου Πρωθυπουργού και ως τότε αδιάφορου γιά την εμφάνιση του Μanuel.

Τώρα το ζεύγος ενόψει της καμπάνιας για την Προεδρία της Γαλλικής Δημοκρατίας βάζουν τα δυνατά τους! 

Εκείνος ανεβαίνει θεαματικά στις δημοσκοπήσεις ενώ εκείνη κάνοντας σιγόντο στον αγέραστο Johnny Hallyday μοιάζει να ξέρει πως θα ανεβεί και τα σκαλιά του Ελυζέ ως πρώτη κυρία ! 

Επιμέλεια: Ειρήνη Νικολοπούλου

 
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ