Φωτό - Ο εκκεντρικός μεγιστάνας «Candyman» έκανε πάρτυ με ναρκωτικά αφιερωμένο στα 7 θανάσιμα αμαρτήματα

Το καθιερωμένο ετήσιο πάρτι του έκανε το περασμένο Σαββατοκύριακο ο πομπώδης μεγιστάνας καπνού Travers Beynon, γνωστός και ως Candyman, αν και  αυτή τη φορά δεν κύλησαν όλα καλά!
 

Το παραϊατρικό προσωπικό κλήθηκε να προσφέρει τη βοήθειά του σε 6 άτομα, λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ ή ναρκωτικών. 

Το θεματικό πάρτι «Τα εφτά θανάσιμα αμαρτήματα» πραγματοποιήθηκε στην έπαυλη του Beynon, γνωστή ως «The Candyshop Mansion» στο Queensland της Αυστραλίας. 

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Gold Coast Bulletin, στο πλούσιο πάρτι, υπήρχαν δωμάτια αφιερωμένα στα επτά θανάσιμα αμαρτήματα – οκνηρία, αλαζονεία, λαιμαργία, λαγνεία, απληστία, οργή και ζηλοφθονία. 

Δεδομένης της μεγάλης λατρείας του Beynon για οτιδήποτε θηλυκό, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως το δωμάτιο που ήταν αφιερωμένο στη λαγνεία ήταν αποκλειστικά για τα VIP πρόσωπα που παραβρέθηκαν στο πάρτι. 

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, ο Candyman έκανε εντυπωσιακή είσοδο.  Ο επιχειρηματίας εμφανίστηκε στην κορυφή ενός οχήματος που θύμιζε τανκ και οδηγούσε ένας πειρατής, ενώ ο ίδιος καθόταν σε ένα φουτουριστικό θρόνο, πλαισιωμένος από μια ομάδα ημίγυμνων γυναικών. 

Φέτος, ο μεγιστάνας του καπνού συνοδευόταν από τη σύζυγό του, Taesha Beynon και 10 φίλες.

Φωτό: dailymail.co.uk

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ