Γάλλος επιχειρηματίας προσφέρει 2 εκατ. ευρώ στη 18χρονη που πουλά την παρθενιά της για το σπίτι των γονιών της

Σε δημοπρασία έβαλε την παρθενιά της μία 18χρονη κοπέλα με σκοπό να αγοράσει σπίτι στους γονείς της.

Η Αλεξάνδρα Κέφρεν ζητούσε μάλιστα το ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ προκειμένου να αγοράσει σπίτι στους γονείς της, αφού τον ερχόμενο Φεβρουάριο θα τους γίνει έξωση.

Η ιδέα της ήρθε από την ταινία Indecent Proposal, όπου ο Ρόμπερ Ρέντφορντ πέρασε μία νύχτα μαζί με την Ντέμι Μουρ δίνοντας της ένα παρόμοιο χρηματικό ποσό.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα που διαχειρίζεται την «αγγελία» της 18χρονης βρέθηκε ένας πλούσιος επιχειρηματίας που προσφέρει όχι 1 εκατ. ευρώ, όπως ζητούσε η Khefren αλλά 2 εκατ. ευρώ.

«Η συνάντηση "πωλήτριας-αγοραστή" θα γίνει στη Γερμανία. Εκεί ο επιχειρηματίας θα διαλέξει ένα ξενοδοχείο στο οποίο θα τον επισκεφτεί η Aleexandra» ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας.

Η Aleexandra έχει δηλώσει ότι η πώληση της παρθενιάς της δεν την κάνει εκδιδόμενη προσθέτοντας ότι «είναι μια ευκαιρία και θα την πάρω».

Οι γονείς της πάντως μόνο χαρούμενοι δεν είναι για την επιλογή της με την Daily Mail να μεταδίδει ότι όταν συνάντησαν την 18χρονη προσπάθησαν ματαίως να την μεταπείσουν με τον πατέρα της, ο οποίος είναι πρώην αστυνομικός, να την απειλεί ότι θα την αποκληρώσει αν συνεχίσει την προσπάθειά της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ