Παντρεύτηκε η Μαριάννα Γουλανδρή - Βαρδινογιάννη με τον Φίλιππο Λαιμό στο Δημαρχείο του Λονδίνου

Toν άντρα της καρδιάς της, γόνο της οικογένειας εφοπλιστών από τις Οινούσες Φίλιππο Λαιμό παντρεύτηκε η εγγονή της Μαριάννας & του Βαρδή Βαρδινογιάννη στο εντυπωσιακό δημαρχείο του Λονδίνου με λίγους φίλους και συγγενείς.

Η πρώτη επιβεβαίωση του γάμου, ήρθε από την φωτογραφία που ανέβασε η κόρη της Χριστιάννας Βαρδινογιάννη & του Γιώργου Γουλανδρή στο λογαριασμό της στο Ιnstagram όπου δείχνει ότι χτενίζεται στο κομμωτήριο Nyumba.

''Στον μάστερ του χτενίσματος από το Nyumba Μιχάλη Χαραλάμπους, που κάνει τις special στιγμές της ζωής μου ακόμα καλύτερες'' , γράφει η ίδια!

Την ίδια φωτό ανέβασε και ο κομμωτής των διασήμων, Μιχάλης Χαραλάμπους στον δικό του λογαριασμό.

Όλα ξεκίνησαν με μια φωτογραφία που ανέβασε το ζεύγος, τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ ακολούθησαν αρραβώνας στις Σπέτσες, πάρτι στις Μαλδίβες & τέλος προγαμήλιο ταξίδι στην Ίμπιζα με όλους τους φίλους.

 

Αν και όλοι περίμεναν ο γάμος να γίνει μέσα στο 2017, τελικά λίγο πριν τα Χριστούγεννα ο όμορφος νεαρός Φίλιππος ένωσε την ζωή του με την κατάξανθη και γαλανομάτα Μαριάννα  στις 4/12.

Είναι σίγουρο ότι θα ακολουθήσει και θρησκευτικός γάμος για τα παιδιά των 3 ισχυρών οικογενειών: Γουλανδρή, Βαρδινογιάννη, Λαιμού. Μήπως υπάρχει κάποιο μυστικό που οδήγησε στην επίσπευση του ευτυχούς γεγονότος;

Το δημαρχείο του Λονδίνου

Να ευχηθούμε στο ζεύγος να έχει βίον ανθόσπαρτον & να αγαπιέται αφού τα υλικά αγαθά υπάρχουν άφθονα!

Επιμέλεια: Ειρήνη Νικολοπούλου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ