Τα ναρκωτικά αιτία για την «βροχή» από σφαίρες στο σπίτι 31χρονου - όταν βγήκε έξω τον σκότωσε με το αυτοκίνητό του!

Χθες το βράδυ δολοφονήθηκε ο 40χρονος Ανδρέας Στυλιανός

Στην σύλληψη ενός άνδρα 31 ετών προχώρησε η αστυνομία,ο  οποίος φέρεται ως ύποπτος για την υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, καθώς φέρεται να περιπολούσε με το όχημα του στη γειτονιά μετά από απειλητικό τηλεφώνημα που δέχθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Η Αστυνομία εντόπισε δίπλα από το θύμα ένα πιστόλι καθώς και κάλυκες έξω από την οικία του 31χρονου
Όλα ξεκίνησαν πριν λίγες ημέρες όταν σε μπλόκο της Υπηρεσίας Καταπολέμησης των Ναρκωτικών ανέκοψε για έλεγχο ένα όχημα στο οποίο επέβαιναν τόσο ο θύτης όσο και το θύμα, που ήταν στενοί φίλοι.

Ωστόσο, η στενή τους φιλική σχέση, η οποία μεταξύ άλλων είχε ως συνδετικό κρίκο και τα ναρκωτικά δεν έμελλε να έχει καλό τέλος, καθότι οι αστυνομικοί στο μπλόκο συνέλαβαν αποκλειστικά και μόνο το θύμα, τον 40χρονο, καθώς στο όχημα εντοπίστηκε ποσότητα ναρκωτικών, ενώ τον 31χρονο τον άφησαν ελεύθερο, καθώς θεωρήθηκε ότι δεν υπήρχαν επιβαρυντικά στοιχείας εις βάρος του. Σημειωτέον, ότι και οι δυο είχαν ξαναπασχολήσει τις Αρχές πάλι για υποθέσεις ναρκωτικών, σύμφωνα με το newsit.com.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο 40χρονος θεώρησε ότι η μόνη εξήγηση ότι δεν συνελήφθη ο φίλος και συνεπιβάτης του ήταν το ότι αυτός ήταν που τον κατέδωσε στις Αρχές, ξεκινώντας να το απειλεί χθες βράδυ τηλεφωνώντας του και οπλίζοντας το όπλο του ώστε να ακουστεί από το τηλέφωνο και λέγοντάς του ότι θα σκοτώσει τόσο αυτόν όσο και την οικογένειά του.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης που διαπράχθηκε χθες βράδυ στη Λεμεσό, με θύμα τον Ανδρέα Στυλιανού, 40 ετών από τη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 11.43μ.μ., λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για ρίψη πυροβολισμών σε συγκεκριμένη οδό στη Λεμεσό και για τραυματισμένο πρόσωπο.

Πυροβολισμούς εναντίον οικίας φέρεται να έριξε 40χρονος, ο οποίος σκοτώθηκε όταν η μοτοσικλέτα του ενεπλάκη σε τροχαίο με το όχημα του 31χρονου στόχου του. Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 31χρονου, ως ύποπτου για υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον δικαστηρίου.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που κατέχει η Αστυνομία, ο 31χρονος φέρεται να περιπολούσε με το όχημα του στη γειτονιά, που βρίσκεται στην περιοχή Αποστόλου Ανδρέα Χαράκη, μετά από απειλητικό τηλεφώνημα που δέχθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα, πως κατά τη διάρκεια της νύχτας θα του έκαναν κακό.

Την ίδια ώρα ο 40χρονος φέρεται να πυροβόλησε εναντίον της οικίας του 31χρονου, περνώντας μπροστά από αυτήν με τη μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα του, ενώ λίγα μέτρα πιο κάτω συγκρούστηκε με το όχημα του 31χρονου, με αποτέλεσμα η μοτοσικλέτα να παρασυρθεί για 10 περίπου μέτρα, με αποτέλεσμα ο 40χρονος να βρει ακαριαίο θάνατο.

Η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία, η οποία εντόπισε δίπλα από το θύμα ένα πιστόλι. Κάλυκες του πιστολιού εντοπίστηκαν έξω από την οικία του 31χρονου.
Αυτοψία στη σκηνή διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, ο οποίος δήλωσε ότι το θύμα φέρει τραύματα στην περιοχή του κεφαλιού και πως τα ακριβή αίτια θανάτου του θα διαπιστωθούν κατά τη νεκροτομή που θα διενεργηθεί σήμερα.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, δήλωσε ο αναπληρωτής υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Μαρίνος Δημητρίου, αφού δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο, ο ύποπτος να προκάλεσε εσκεμμένα το δυστύχημα, αν και ο ίδιος φαίνεται να αρνείται κάτι τέτοιο.
Εναντίον του 31χρονου εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης και οδηγήθηκε στο δικαστήριο όπου εκδόθηκε διατάγμα προσωποκράτησής του για περίοδο 8 ημερών, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ