Βίντεο: O 11χρονος Κρουζ Μπέκαμ στα βήματα της μαμάς του Βικτόριας - Κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι, αφιερωμένο στα Χριστούγεννα

Ο Κρουζ είναι το πιο πρόσφατο αστέρι της οικογένειας Μπέκαμ καθώς μόλις κυκλοφόρησε το πρώτου του τραγούδι.

Ο μόλις 11 χρόνων τραγουδιστής δήλωσε ότι όλες οι εισπράξεις από την πώληση του single θα πάνε για να βοηθήσουν την φιλανθρωπική οργάνωση Global's Make Some Noise.

Ο σούπερ σταρ ,πρώην ποδοσφαιριστής, πατέρας του Ντέιβιντ, αλλά και η σχεδιάστρια μόδας και πρώην τραγουδίστρια μητέρα του Βικτόρια, σίγουρα νιώθουν ιδιαίτερα υπερήφανοι για το βλαστάρι τους.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μάλιστα, ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο με τον μικρό Κρουζ να ακούει το τραγούδι του στην πρώτη ραδιοφωνική του μετάδοση. «Δεν είναι ένα συνηθισμένο πρωινό πριν πάει στο σχολείο. Είμαι περήφανος για το μικρό μου αγόρι και για το νέο του χριστουγεννιάτικο τραγούδι ,με το οποίο θα βοηθήσει τα παιδιά του Ηνωμένου Βασιλείου με τα έσοδα από αυτό», έγραψε ο σούπερ σταρ.

Αλλά και η διάσημη μαμά του μιλώντας στο τοκ σόου του Σεθ Μέγερς είπε ότι η ίδια και ο σύζυγός της δεν γνώριζαν για το ταλέντο του γιου τους στο τραγούδι. «Δεν είχαμε συνειδητοποιήσει ότι μπορούσε να τραγουδήσει, συνεχώς έπαιζε ποδόσφαιρο», είπε το πρώην Spice Girl.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ