Συγκλονίζει το νέο βίντεο - ντοκουμέντο με τα βασανιστήρια του 4χρονου προσφυγόπουλου στη Σούδα

Νέο βίντεο-σοκ κάνει το γύρο το διαδικτύου με τον φερόμενο πατέρα του προσφυγόπουλου στον καταυλισμό της Σούδας να το κτυπά βάναυσα.

Το μικρό παιδί δέχεται χτυπήματα στο πρόσωπο και παρά τα κλάματά του, ο βασανιστής του δεν σταματά να το χαστουκίζει.

Το 4χρονο προσφυγόπουλου, οδηγήθηκε στον Ιατροδικαστή του «Σκυλίτσειου» Νοσοκομείου της Χίου οδηγήθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης.

Οπως αναφέρει το politischios.gr, το παιδί μετά τη διαρροή του βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο όπου εξετάστηκε τόσο από Παιδίατρο όσο και από Παιδοψυχολόγο, χωρίς ωστόσο να προκύψουν ιδιαίτερα συμπεράσματα, όπως ανέφερε στέλεχος της διοίκησης του «Σκυλίτσειου» στο politischios.gr.

«Σήμερα το πρωί θα εξεταστεί από τον Ιατροδικαστή με σκοπό να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν σημάδια κακοποίησης στο κορμί του», ανέφερε η ίδια πηγή στον «π».

Συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτότητα του 32χρονου

Στο άλλο μέτωπο αυτό της εξιχνίασης της ταυτότητας του 32χρονου, που κατ’ ομολογία του είναι ο πατέρας του παιδιού, οι αρχές έχουν επιδοθεί από το μεσημέρι της Τρίτης σε ένα σαφάρι συλλογής πληροφοριών.

Στην υπόθεση έχει εμπλακεί τόσο η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, όσο και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ερευνώντας κυρίως τη σχέση του 32χρονου Σύριου με το Ισλαμικό Κράτος, κυρίως μετά τις φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο και απεικονίζουν τον φερόμενο ως δράστη να μάχεται στο πλευρό του ISIS.

Παράλληλα το ενδεχόμενο το παιδί να έχει απαχθεί από Σύριους πρόσφυγες που έχουν εγκλωβιστεί στην Τουρκία προκειμένου ο 32χρονος να τους αποσπάσει χρηματικό ποσό, έχει θέσει σε κινητοποίηση τους μηχανισμούς της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ που αναζητά τη λύση του μυστηρίου στην αντίπερα όχθη του Αιγαίου.

Να σημειωθεί ότι μετά την εξέταση του παιδιού από τον Ιατροδικαστή ο 32χρονος θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου ο οποίος θα αποφανθεί για την τύχη του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ