Σάλος στην Λάρισα: Γονείς ανακάλυψαν από σχολική έκθεση ότι ο νονός της κόρης τους τη βίαζε

Σοκ στη Λάρισα προκαλεί υπόθεση με δύο οικογένειες που από στενοί συγγενείς και κουμπάροι μετεξελίχθηκαν σε εχθροί μετά από την ανταλλαγή πολύ σοβαρών κατηγοριών.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το onlarissa.gr, η ιστορία ξεκινά πέντε χρόνια νωρίτερα, το 2011, όταν το ένα ζευγάρι που έχει δύο κόρες, εργάζονταν στην επιχείρηση που είχε ο κουμπάρος τους, ο οποίος ήταν νονός στο ένα τους παιδί.

Σύμφωνα με την καταγγελία του νονού, εκείνο το διάστημα διαπιστώθηκε πως η μητέρα της μικρής, είχε κλέψει την επιχείρηση. Έτσι, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, αναγκάστηκε να τη διακόψει διακριτικά από την εργασία, χωρίς να αποταθεί στη δικαιοσύνη λόγω της συγγένειας.

Η ενέργεια αυτή έφερε τις δύο οικογένειες «στα μαχαίρια», ενώ τρία χρόνια αργότερα, η μικρή κόρη σε μία έκθεση ιδεών στο σχολείο της, υποστήριξε πως είχε πέσει θύμα βιασμού από το νονό της.

 Όταν ο δάσκαλος διάβασε την έκθεση ενοχήληθηκε από το περιεχόμενό της και αμέσως ενημέρωσε τον εισαγγελέα. Εκείνος με τη σειρά του διέταξε προανάκριση.

Από την πλευρά του νονού έχουν απαντήσει με μηνύσεις και αγωγές ύψους 500.000 ευρώ, για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης, του εκβιασμού και της απόπειρας απάτης.

Η κύρια ανάκριση έχει ολοκληρωθεί, κρίνοντας το νονό μη προφυλακιστέο.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του νονού ωστόσο, υποστηρίζει πως σύντομα αναμένεται να υπάρξει εξέλιξη – βόμβα από μαρτυρία προσώπου που έχει ρόλο «κλειδί» στην υπόθεση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ