Λάρισα: Ο ληστής αποκάλυψε στην δίκη: ''Είχα ερωτική σχέση με τον ιερέα''!

Απρόσμενη τροπή πήρε στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας η εκδίκαση της υπόθεσης ληστείας ενός Λαρισαίου ιερέα με κατηγορούμενους δυο νεαρούς Βολιώτες.

 Ο ένας, 24 ετών, ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι διατηρούσε σχέση επί πληρωμή με τον ιερωμένο και πως για τις υπηρεσίες του έπαιρνε διάφορα δώρα όπως κινητά τηλέφωνα ή ακόμα και Play Station. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 24χρονος μαζί με έναν φίλο του, μπήκαν στο σπίτι του ιερέα από μπαλκονόπορτα και τον απείλησαν με κουζινομάχαιρο και σουγιά ότι θα του κάνουν κακό αν δεν τους δώσει χρήματα.

Τελικά του πήραν 400 ευρώ και έφυγαν, με τον ιερέα να ανοίγει το στόμα του στην αστυνομία...

Περιγράφοντας όσα έζησε με τον ιερέα, μίλησε για συναντήσεις και ερωτικές υπηρεσίες σε ξενοδοχεία στο Βόλο, όπου ο παππάς πήγαινε χωρίς τα ράσα καθώς εκεί δεν το αναγνώριζαν. Το δικαστήριο καταδίκασε τον 24χρονο σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών με τριετή αναστολή και του έδωσε το δικαίωμα έφεσης.

Ο έτερος κατηγορούμενος αθωώθηκε καθώς ο καταδικασθείς πήρε πάνω του την ευθύνη της ληστείας και δεν τον ανέμειξε. Ο ιερέας από την πλευρά του διαψεύδει τους ισχυρισμούς του ληστή και κάνει λόγο για ασύστολα ψεύδη που μοναδικό στόχο έχουν να τον συκοφαντήσουν, γράφει το kosmoslarissa.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ