Αφγανός άρπαξε το μωρό & το καρότσι με τα ψώνια & το έβαλε στα πόδια - Καταδίωξη από τους γονείς

Αναστάτωση προκλήθηκε σε σουπερμάρκετ στην Κυψέλη επί της οδού Κεφαλληνίας. Το περιστατικό έγινε πριν μερικές ημέρες και εκτυλίχτηκε την στιγμή που ένα ζευγάρι από την Ρουμανία έκανε τα ψώνια του.
 

Η μητέρα του βρέφους, μόλις 10 μηνών, το άφησε για λίγο πάνω στα καρότσι με τα ψώνια και γύρισε το βλέμμα της προς τα ράφια με τα προϊόντα όπως και ο σύζυγός της.

Αυτή την στιγμή εκμεταλλεύτηκε ένας 19χρονος Αφγανός, ο οποίος έτρεξε άρπαξε το καρότσι, όπως ήταν με τα ψώνια και το μωρό πάνω σε αυτό και άρχισε να τρέχει προς την έξοδο. Η μητέρα του παιδιού γύρισε έντρομη και άρχισε να καλεί σε βοήθεια ενώ ο άντρας της και πατέρας του παιδιού κατεδίωξε τον δράστη.

Λίγο έξω από το σουπερμάρκετ τον πρόλαβε και τον ακινητοποίησε με γροθιές και με την βοήθεια άλλων πολιτών, μέχρι που έφτασε περιπολικό της Αστυνομίας, άντρες του οποίου συνέλαβαν τον δράστη και τον οδήγησαν στην Ασφάλεια.

Αν και πιθανόν ο στόχος του19χρονου Αφγανού ήταν να κλέψει τα τρόφιμα του ζευγαριού και όχι το μωρό τους, το ζευγάρι υπέβαλε σχετική μήνυση και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για απόπειρα αρπαγής βρέφους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ