Περιηγηθείτε με το Google Street View στο Airbus A380 - Καλό ταξίδι!

Τι μπορεί λοιπόν να τους οδηγήσει ψηλότερα από ένα αεροπλάνο σκέφθηκαν, και με την συνεργασία της Emirates κατάφεραν να μας μεταφέρουν έστω και ψηφιακά μέσα σε ένα από τα μεγαλύτερα αεροπλάνα που έχουν κατασκευαστεί ποτέ, το Airbus A380.

Τι μπορεί λοιπόν να τους οδηγήσει ψηλότερα από ένα αεροπλάνο σκέφθηκαν, και με την συνεργασία της Emirates κατάφεραν να μας μεταφέρουν έστω και ψηφιακά μέσα σε ένα από τα μεγαλύτερα αεροπλάνα που έχουν κατασκευαστεί ποτέ, το Airbus A380.



Μέσω της τεχνολογίας του Street View της Google λοιπόν οι ταξιδιώτες «επιβιβάζονται» στο A380 και έχουν την δυνατότητα να περιηγηθούν σε κάθε γωνιά του τεράστιου αεροπλάνου από το cockpit και την οικονομική θέση στο πρώτο επίπεδο έως την Business Class και τις σουίτες της Πρώτης Θέσης στον πάνω επίπεδο του αεροσκάφους.

Μάλιστα  η virtual αυτή περιήγηση συμπίπτει με τα πέντε χρόνια από την πρώτη πτήση του Airbus A380 με τα χρώματα της Emirates ενώ πριν λίγους μήνες πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του ειδικά αφιερωμένου στην εξυπηρέτηση του super jumbo terminal στο διεθνές αεροδρόμιο του Dubai< όπως γράφει το capital.gr.



Σήμερα στον στόλο της Emirates ανήκουν 35 Airbus A380 που εξυπηρετούν 21 προορισμούς στις έξι ηπείρους του πλανήτη ενώ η εταιρεία έδωσε στην δημοσιότητα κάποιους πολύ ενδιαφέροντες αριθμούς για την έως τώρα πορεία του. Ενδεικτικά από τον Αύγουστο του 2008 για τις πτήσεις των γιγαντιαίων Airbus έχουν σερβιριστεί 4 εκατομμύρια ψωμάκια, έχουν χρησιμοποιηθεί 157 χιλιάδες βαζάκια με φρέσκα λουλούδια, έχουν διανεμηθεί 538,500 παιδικές φρουτόκρεμες και τέλος κάτι παραπάνω από 1 εκατομμύριο οδοντόβουρτσες!  



Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των πέντε ετών ο Tim Clark, Πρόεδρος της Emirates δήλωσε: «Πέντε χρόνια έχουν περάσει από τότε που η Emirates άλλαξε το αεροπορικό ταξίδι με την ένταξη αυτού του εντυπωσιακού αεροσκάφους στον στόλο της. Το πόσο δημοφιλές είναι επιβεβαιώνεται καθημερινά σε κάθε προορισμό της εταιρείας στο δίκτυο των έξι ηπείρων»

Το Airbus A380 με άνοιγμα φτερών 79,8 μ. και μήκος 72 μέτρων είναι το μεγαλύτερο επιβατικό αεροσκάφος που πετάει σήμερα. Μπορεί να μεταφέρει 517 επιβάτες και να ταξιδέψει non stop σε αποστάσεις που φθάνουν τα 15,000 χλμ. Σήμερα πέρα από την Emirates βρίσκεται στον στόλο ακόμα 9 αεροπορικών εταιρειών ανάμεσα στις οποίες η Air France, η British Airways, η Lufthansa, η Singapore, η Thai και η Qantas.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ