Good news: Με… Phantom προσγειώθηκε στη Λάρισα ο Άγιος Βασίλης

Με έναν πρωτότυπο τρόπο έφτασε στη Λάρισα ο Άγιος Βασίλης, ο οποίος προσγειώθηκε στην 110 Πτέρυγα Μάχης, με ένα μαχητικό αεροσκάφος Phantom αλλά και με τη συνοδεία ενός F-16.

Τα μικρά παιδιά περίμεναν με ανυπομονησία τον Άγιο Βασίλη, ο οποίος τους μοίρασε καραμέλες και δώρα.

Ο Άγιος Βασίλης δεν παρέλειψε να δώσει τις ευχές του για αυτές τις μέρες: «Ήταν ένα μεγάλο, υπέροχο, ήσυχο ταξίδι, με ασφάλεια. Φτάσαμε εδώ να δώσουμε χαρά στα μικρά παιδιά, ώστε να έχουμε υπέροχες γιορτές και το 2017 να μας δώσει χαρά, ευτυχία και ειρήνη», δήλωσε.

Το Άγιο Βασίλη έφερε στην Λάρισα με phantom F4 ο διοικητής της 110 Π.Μ Κωσταντίνος Καραμεσίνης οποίος και πιλοτάρισε το διθέσιο πολεμικό αεροσκάφος. «Είναι τιμή να έρθει στη μονάδα ο Άγιος Βασίλης με ένα μαχητικό αεροσκάφος phantom. Ελπίζουμε, μαζί με τα δώρα που θα δώσει στα μικρά τα παιδιά, να φέρει σε όλον τον κόσμο αισιοδοξία, αγάπη, ειρήνη και ασφάλεια», ανέφερε.

Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου, Δημήτρης Δεληγιάννης, σε δηλώσεις του, ευχαρίστησε τη διοίκηση της Πολεμικής Αεροπορίας για την πρωτοβουλία και τόνισε: «Είναι μία ξεχωριστή μέρα σήμερα, γιατί ο Άγιος Βασίλης δίνει έναν διαφορετικό τόνο σε μία εποχή που η κοινωνία μαστίζεται από την κρίση».

Πηγή: onlarissa.gr

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ