Όχι 1 ούτε 2 αλλά 3 δίδυμα γεννήθηκαν με διαφορά ενός έτους

Μπορεί αυτά τα τρία δίδυμα να έχουν γεννηθεί με διαφορά ωρών αλλά τυπικά το ένα είναι μεγαλύτερο κατά ένα έτος από το αδερφάκι του.

Σαν Ντιέγκο: Δίδυμα κορίτσια γεννήθηκαν με διαφορά μερικών λεπτών αλλά και 1 έτους. Η πρώτη γεννήθηκε στις 23:56 στις 31 Δεκεμβρίου και η δεύτερη ακριβώς τα μεσάνυχτα της 1ης Ιανουαρίου.

Ατλάντα: Οι δίδυμες αδερφούλες γεννήθηκαν με διαφορά μιας ώρας. Στις 11.20 της 31ης Δεκεμβρίου η μια ενώ μια ώρα αργότερα, στις 12.20 της πρώτης μέρας του χρόνου η δεύτερη.


Αριζόνα: Η Everett και η Sawyer Shay γεννήθηκαν στο Ιατρικό Κέντρο Banner Thunderbird. Η Sawyer γεννήθηκε  στις 23:50 την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ενώ η μικρότερη αδερφή της Everett στις 12:01 π.μ., κάνοντας την το  πρώτο μωρό του νοσοκομείου που γεννήθηκαν το 2017.

 

Το να γεννηθούν δίδυμα με διαφορά ενός έτους (τυπικά τουλάχιστον) είναι αρκετά ασυνήθιστο.

Το περασμένο έτος, μόνο ένα σετ διδύμων έκανε την είδηση για τη μοναδική 2015/2016 γεννήσεις τους, και ότι ήταν, επίσης, στο Σαν Ντιέγκο.

Ωστόσο, βλέπουμε μια αύξηση στις δίδυμες γεννήσεις σε γενικές γραμμές, έτσι η Πρωτοχρονιά είναι βέβαιο ότι θα είναι μια ενδιαφέρουσα ημερομηνία για πολλές μαμάδες και μπαμπάδες στο μέλλον.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ