Story: 25άρα αγοράζει για τον γάμο της κόρης του άνδρα της το ίδιο φόρεμα με την πρώην σύζυγο του!

Ένα διαζύγιο λένε πως είναι ένας μικρός θάνατος. Το δυσκολότερο κομμάτι όμως σε έναν χωρισμό είναι ότι έχει να κάνει με τα παιδιά. 

Μπορεί δυο άνθρωποι να χωρίζουν ως ζευγάρι αλλά δεν παύουν ποτέ να χωρίζουν ως γονείς. 
Συνήθως ένας από τους δυο ή και οι δυο γονείς ξαναφτιάχνουν την ζωή τους, κι εκεί είναι που ξεκινούν τα προβλήματα. 

Αυτό συνέβη καις την περίπτωση της Τζένιφερ! Οι γονείς της είχαν χωρίσει και ο πατεράς της είχε ξαναφτιάξει την ζωή του με μια πολύ όμορφη γυναίκα η οποία είναι και μόλις 25 ετών.
Η Τζένιφερ αποφάσισε να φτιάξει κι εκείνη την δική της ζωή και να δημιουργήσει την δική της οικογένεια. 

Η ημέρα του γάμου της πλησίαζε και ενώ η χαρά της ήταν απερίγραπτη μικρά συννεφάκια επισκίασαν την ομορφότερη στιγμή στην ζωή μιας γυναίκας, κάτι που ονειρεύεται από μικρό κοριτσάκι. 
Ο λόγος για την 25χρονη ‘’μητριά’’ της, η οποία αποφάσισε να φορέσει στον γάμο το ίδιο φόρεμα με αυτό που θα φορούσε η μητέρα της. 

Η Τζένιφερ ζήτησε από τη νέα σύζυγο του πατέρα της να αλλάξει το φόρεμα, όμως αυτή αρνήθηκε. «Δεν υπάρχει περίπτωση! Είμαι εκθαμβωτική με αυτό το φόρεμα και θα το φορέσω,» της απάντησε. 
Η μέλλουσα νύφη ενημέρωσε την μητέρα της, η οποία πολύ ευγενικά της είπε, «Μην ανησυχείς γλυκιά μου. Θα πάρω άλλο φόρεμα. Στην τελική, η μέρα αυτή είναι δική σου.»

Κάποιες μέρες αργότερα, πήγαν για ψώνια και βρήκαν ένα άλλο υπέροχο φόρεμα.
Αργότερα, η Τζένιφερ ρώτησε τη μητέρα της, ''Δεν θα επιστρέψεις το άλλο φόρεμα; Απ’ όσο ξέρω δεν έχεις καμία άλλη ιδιαίτερη περίσταση στην οποία να μπορείς να το φορέσεις.''

Τότε η μητέρα, της χαμογέλασε και είπε, «Φυσικά και έχω, αγαπητή μου! Θα το φορέσω στο δείπνο της πρόβας τη νύχτα πριν από το γάμο!»
Μάλλον η 25χρονη θα τρέχει και δεν θα φτάνει την ημέρα του γάμου, μιας και το πολυπόθητο φόρεμα θα το φοράει η μαμά της νύφης από την προηγούμενη ημέρα, στην πρόβα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ