Τραγωδία στους Αμπελόκηπους: 85χρονος απανθρακώθηκε από φωτιά στο διαμέρισμά του - Προσπαθούσε να ζεσταθεί με μια σόμπα

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα τα ξημερώματα ένας 85χρονος άνδρας ο οποίος κάηκε ζωντανός την ώρα που κοιμόταν στο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου στην πολυκατοικία της οδού Κριμαίας που διέμενε με την 67χρονη συζύγό του.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις τρεις τα ξημερώματα. Οι δύο ηλικιωμένοι όπως και οι ένοικοι της πολυκατοικίας κοιμόντουσαν όταν ξέσπασε η πυρκαγιά.

Οι γείτονες του ζευγαριού πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους και ειδοποίησαν την αστυνομία. Οι πιο θαρραλέοι μπήκαν πήγαν στο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου και απεγκλώβισαν την 67χρονη η οποία, όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, είχε υποστεί εγκαύματα και αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα από τον καπνό που είχε εισπνεύσει.

Δεν κατάφεραν, όμως, να κάνουν το ίδιο με τον 85χρονο τον οποίο βρήκαν νεκρό - από τα εγκαύματα που είχε υποστεί - λίγη ώρα αργότερα οι 11 πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Σύμφωνα με γείτονες το ηλικιωμένο ζευγάρι είχε στην διάθεση του μια μικρή σόμπα με την οποία και ζεσταινόταν.

Η 67χρονη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Σωτηρία» ενώ για την πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία καθώς η έρευνα από το ανακριτικό τμήμα είναι σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ