H πατρινιά ηθοποιός ερωτικών ταινιών κάνει το αγροτικό της στη Σύρο - Θέλει να γίνει καρδιολόγος!

Η 25χρονη γιατρίνα από την Πάτρα, Αφροδίτη Αδάμη, πρωταγωνίστρια των ταινιών του Δ. Σειρηνάκη είναι το κύριο θέμα συζήτησης τις τελευταίες ημέρες στη Σύρο.

Η ηθοποιός πραγματοποιεί το αγροτικό της στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, για τους επόμενους 7 μήνες, ενώ  θέλει να ειδικευτεί στην καρδιολογία.

Η 24χρονη Αφροδίτη Αδάμη, όπως είναι το καλλιτεχνικό της όνομα, είχε δηλώσει παλιότερα πως ονειρεύεται να γίνει πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών και να ζήσει την απόλυτη απελευθέρωση, στα πλατό της εταιρίας παραγωγής ερωτικών ταινιών. '

'"Όσο σπούδαζα στην Πάτρα έκανα και χορό. Είμαι πλέον δασκάλα χορού αλλά και ζωγράφος, ωστόσο το σεξ ήταν αυτό που πάντα μου άρεσε. Με έφτιαχνε η ιδέα να κάνω σεξ με το αγόρι μου και να με βλέπουν άλλα άτομα'' έλεγε μεταξύ άλλων.

Κάπως έτσι άρχισε να γυρίζει ερασιτεχνικά βίντεο με το σύντροφό της. ''Ένα από αυτά τα βίντεο το στείλαμε με το αγόρι μου, στην εταιρεία του Σειρηνάκη. Ήταν ένα βίντεο 10 λεπτών, αλλά όπως φάνηκε ήταν αρκετό για να διακρίνει ο ίδιος το ταλέντο και τις ικανότητές μου. Κάπως έτσι ήρθε η πρόταση για τις ταινίες. Μιλήσαμε, τα συμφωνήσαμε και μπήκα στο χώρο του πορνό''.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ