Στις 30 Ιανουαρίου το πρώτο δελτίο του Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1 - Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Ο Νίκος Χατζηνικολάου ανήκει και επίσημα πια στην οικογένεια του ΑΝΤ1. Το κανάλι εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται ότι ο γνωστός δημοσιογράφος αναλαμβάνει την παρουσίαση του κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του σταθμού.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στη συχνότητα του ΑΝΤ1 τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έρχεται και η Μαρία Χούκλη φεύγει από τον ΑΝΤ1

Τέλος εποχής για τη Μαρία Χούκλη και τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1. Μετά από πολλά χρόνια που οδήγησε το «πλοίο» της ενημέρωσης του καναλιού, η δημοσιογράφος αποχωρεί, καθώς ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει δώσει ήδη τα χέρια με τα στελέχη του σταθμού για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Η παρουσιάστρια ενδέχεται να αποχωρήσει πολύ νωρίτερα από τις 30 Ιανουαρίου και να είναι η Μαρία Σαράφογλου αυτή που θα παραδώσει τη σκυτάλη στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ανθής Βούλγαρη στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω»: «Στην αρχή ήταν να είναι η Μαρία Χούκλη ως έχει, κεντρική παρουσιάστρια και ο Νίκος Χατζηνικολάου να έβγαινε να κάνει μόνο τον σχολιασμό. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουμε η Μαρία Χούκλη θα αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1.

 

Εγώ έμαθα χθες ότι χαιρετούσε και τον κόσμο πίσω από τις κάμερες. Ήθελε και η ίδια να αποχωρήσει από τα δελτία ειδήσεων, έτσι, το διαζύγιο θα είναι συναινετικό. Έχω μια πληροφορία ότι μπορεί να φύγει και νωρίτερα από τις 30 Γενάρη η Μαρία Χούκλη, να μην παραδώσει η ίδια τη σκυτάλη. Θα είναι η Μαρία Σαράφογλου που θα παραδώσει τη σκυτάλη».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ