Τι απαντά ο Β. Μουλόπουλος στις επικρίσεις για τον ηγετικό ρόλο του στον ΔΟΛ

Η είδηση πως ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη ζήτησε από τον πρόεδρο του ΔΣ της εφημερίδας «Η Αυγή» να αναλάβει ρόλο στην επίλυση των διαρθρωτικών και οικονομικών προβλημάτων του ΔΟΛ, προκάλεσε αντιδράσεις και σχόλια από την αντιπολίτευση.

 H αιφνίδια ανακοίνωση που έγινε από το ίδιο το «ΒΗΜΑ» ήταν μια εξέλιξη που μάλλον δεν θεωρούνταν αναμενόμενη και προκάλεσε αίσθηση

 

Ας τα πάρουμε από την αρχή: 

 

Η Διοίκηση του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη Α.Ε. εζήτησε χθες από τον κ. Βασίλη Μουλόπουλο, ο οποίος διετέλεσε επί δύο δεκαετίες διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας «Το Βήμα» (απ' όπου αποχώρησε όταν εξελέγη βουλευτής του Συνασπισμού της Αριστεράς), πρώην Πρόεδρο της ΠΟΕΣΥ, να συμβάλει στην επίλυση των διαρθρωτικών και οικονομικών προβλημάτων του ΔΟΛ. Ο κ. Μουλόπουλος απεδέχθη προθύμως την πρόταση.»   

 

 

Υπενθυμίζεται πως πριν λίγες μέρες ο κος Μουλόπουλος είχε επισκεφτεί τα γραφεία του ΔΟΛ και είχε πυροδοτήσει σενάρια για το ρόλο του, τα οποία όμως είχε αρνηθεί

 

 

   Με μια λιτή δήλωσή του, ο Β. Μουλόπουλος απάντησε την Τρίτη το βράδυ στις ανακοινώσεις  και τα σχόλια και των κομμάτων και των πολιτικών αρχηγών. «Η τριαντάχρονη θητεία μου στο ΔΟΛ και η φιλία μου με τους συναδέλφους με ώθησαν να αναμειχθώ στην προσπάθεια διάσωσης του Οργανισμού και των ιστορικών του εφημερίδων», δήλωσε ο κος Μουλόπουλος μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν με την αποδοχή της πρότασης του ΔΟΛ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ