4 νεκροί από το φονικό ΙΧ - Έλληνας ο οδηγός στο δρόμο της Μελβούρνης

Ένα νέο βίντεο από τη φονική πορεία του αυτοκίνητου στο κέντρο της Μελβούρνης με 4 νεκρούς και 20 τραυματίες έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα neoskosmos.com, ο οδηγός που έχει συλληφθεί είναι ελληνικής καταγωγής είναι 26 ετών και ονομάζεται Δημήτρης Γαργασούλης.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι ο οδηγός του οχήματος έχει συλληφθεί και ότι η εκτίμηση των αστυνομικών είναι ότι συνδέεται με ένα περιστατικό μαχαιρώματος σε σταθμό του μετρό στα νότια προάστια της Μελβούρνης που είχε σημειωθεί κάποια ώρα νωρίτερα.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή

Ο άνδρας  έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε πεζούς στο κέντρο της Μελβούρνης στην Αυστραλία, την Παρασκευή (20/01) - Δεν πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση - Ανάμεσα στα θύματα και ένα μικρό παιδί

4 νεκροί, ανάμεσά τους και ένα παιδί, και τουλάχιστον 20 τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός της ξέφρενης πορείας του αυτοκινήτου που σύμφωνα με τον ανταποκριτή της ΕΡΤ, οδηγούσε ο 26χρονος Δημήτρης Γαργασούλης, ελληνικής καταγωγής. Σύμφωνα με τον Αλέκο Μάρκελλο, ο δράστης είχε αποφυλακιστεί πριν από έξι μήνες.


Όπως έγινε γνωστό, νεκροί είναι ένας άντρας και μία γυναίκα περίπου 30 ετών και ένα μικρό παιδάκι. Και οι τρεις παρασύρθηκαν σε διαφορετικά σημεία της οδού Bourke. Μεταξύ των τραυματιών είναι ένα βρέφος τριών μηνών και τρία παιδιά, ηλικίας δύο, τριών και εννέα ετών. 

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας Graham Ashton επιβεβαίωσε ότι ο οδηγός του οχήματος έπεσε επίτηδες πάνω στους πεζούς (με 60 χιλιόμετρα την ώρα) σε πολυσύχναστο δρόμο της Μελβούρνης και ότι έχει συλληφθεί.

Σύμφωνα με την Αστυνομία της Βικτόριας, ο οδηγός εμπλέκεται σε περιστατικό με επίθεση με μαχαίρι που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα στο Γουίντσορ, ενώ πηγές αναφέρουν ότι επιτέθηκε με το αυτοκίνητό του στους πεζούς έπειτα από καυγά που είχε με τον αδελφό του. Η αστυνομία άνοιξε πυρ εναντίον του και τώρα νοσηλεύεται φρουρούμενος σε νοσοκιμείο της Μελβούρνης, ενώ συνεργάζεται με τις Αρχές.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ