«Μy Way» με Φρανκ Σινάτρα, ο Ντόναλντ Τραμπ και η Μελάνια στο πρώτο επίσημο χορό (βίντεο) – Ποιος έντυσε τελικά τη νέα πρώτη κυρία

Υπό τους ήχους  «My Way» του  Φρανκ Σινάτρα, ο  Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του, Μελάνια, χόρεψαν για πρώτη φορά ως προεδρικό ζεύγος στη διάρκεια του καθιερωμένου Liberty Ball.

«Ορίστε, λοιπόν, που τα καταφέραμε» είπε καταχειροκροτούμενος από τους οπαδούς του ο νέος Πλανητάρχης «το ξέραμε ότι θα νικήσουμε και νικήσαμε.

Ακόμη και εκείνοι που δεν ήταν και τόσο καλοί μαζί μου, σήμερα αναγκάστηκαν να παραδεχτούν σήμερα ότι τα πήγα περίφημα». Και ο Ντόναλντ Τραμπ συνέχισε να πικάρει τους επικριτές του λέγοντας ότι «φυσικά και θα παραμείνω ενεργός στο twitter. Γιατί έτσι μπορούμε να παρακάμπτουμε τα ανέντιμα ΜΜΕ».

Ενώ το ζεύγος Ντόναλντ και Μελάνιας Τραμπ παρέστη στην επόμενη χοροεσπερίδα, αυτή των Ενόπλων Δυνάμεων, από την ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου διαγράφηκαν τα κύρια επιτεύγματα της προεδρίας Ομπάμα και εξαφανίστηκαν οι αναφορές στα δικαιώματα επιμέρους κοινοτήτων όπως οι ομοφυλόφυλοι. Η έμφαση πλέον δίνεται εξ ολοκλήρου στις προτεραιότητες που έχει θέσει ο Ντόναλντ Τραμπ.

Όσο για το τι φόρεσε η Μελάνια Τραμπ; Η ολόσωμη, μάξι τουαλέτα στο χρώμα του ελεφαντόδοντου που φόρεσε η Μελάνια στο Liberty Ball φέρει την υπογραφή του Hervé Pierre. Πρόκειται για έναν σχεδιαστή υψηλής ραπτικής γαλλικής καταγωγής, συνεργάτη επί 14 χρόνια του οίκου της Carolina Herera.

Ο Hervé Pierre δήλωσε ότι «έχω σταθεί στ' αλήθεια πολύ τυχερός, διότι στα 20 χρόνια που ζω στην Αμερική έχω ντύσει όλες τις Πρώτες Κυρίες: Την κα Κλίντον όταν εργαζόμουν στον Oscar de la Renta, τις κυρίες Μπους και Ομπάμα στην Carolina Herrera. Τώρα έχω την τύχη και την τιμή να ντύσω και την Μελάνια Τραμπ, αυτή τη φορά όμως με τη δική μου υπογραφή. Η κα Τραμπ ξέρει ακριβώς τι της αρέσει, οι συζητήσεις μεταξύ μας ήταν και είναι πολύ απλές. Γνωρίζει τη μόδα, καθώς είναι πρώην μοντέλο. Ξέρει επίσης τη διαδικασία του ραψίματος, επομένως μιλάμε την ίδια γλώσσα όταν συζητούμε για τη σχεδίαση μιας τουαλέτας».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ