Ποιοι είναι οι "άγνωστοι" - διάσημοι σχεδιαστές Reem Acra και Hervé Pierre που έντυσαν την Μελάνια - Η Λιβανέζα και ο Γάλλος

Η Reem Acra γεννήθηκε στον στη Βηρυτό και σπούδασε στο Παρίσι σχέδιο μόδας.

Όταν όμως πρωτοαντίκρισε την Νέα Υόρκη κατάλαβε ότι είναι η δεύτερη πατρίδα της και η πόλη στην οποία τελικά μεγαλουργεί εδώ και αρκετά χρόνια με ειδικότητα και μεγάλη φήμη στα νυφικά και στις βραδινές τουαλέτες. 


Όταν δει κάποιος τα ρούχα της Reem Acra
καταλαβαίνει ότι πρόκειται για εμμονή στα πολυτελή υφάσματα, στα ακριβά αξεσουάρ και το στυλ καλόγουστες "1000 και μία νύχτες". 


Η Μελάνια Τραμπ επέλεξε για το πρώτο βράδυ των εκδηλώσεων της ορκωμοσίας, το δικό της χρυσό φουστάνι και εντυπωσίασε γιατί ενώ  ήταν από πάνω μέχρι κάτω μέσα στο χρυσό παρέμεινε minimal. 

Άλλοι διάσημοι που έχουν φορέσει τις δημιουργίες της Reem Acra.

 

Όσο για τον Hervé Pierre,  αυτός σπούδασε Ιστορία της Τέχνης στην Σορβόννη και αποφοίτησε από την σχολή υψηλής ραπτικής του Παρισιού.

Από την αρχή της καριέρας του εργάστηκε για την δημιουργία κοστουμιών, σκηνικών στην όπερα του Παρισιού, του Σίντνεϊ, της Νέας Υόρκης και του Βερολίνου.

Η πρώτη του δουλειά ήταν στον Christian Dior. Από το 1995 μετακόμισε στην Νέα Υόρκη, όπου συνεργάστηκε για πολλά χρόνια με την Carolina Herrera, Bill Blass και την Vera Wang.

Το περίφημο κρεμ φουστάνι που κατέπληξε ως πρώτη κυρία του Λευκού Οίκου, η Μελάνια Τραμπ ήταν δημιουργία του Hervé Pierre.

  Ενώ της επέτρεψε να παρέμβει και εκείνη με δικές της υποδείξεις, ανάλογα με το γούστο της.

Το  αποτέλεσμα ηταν Grand Chic.

 

Επιμέλεια: Ειρήνη Νικολοπούλου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ