Αυτή είναι η πιο ωραία πυροσβέστης του κόσμου: 30 χρονών με γαλάζια μάτια και σώμα αλά Πετρουλάκη

Η 30χρονη Νορβηγίδα Γκουν Νάρτεν που εργάζεται στην πυροσβεστική, στην υπηρεσία εκτάκτων καταστάσεων, πρόσφατα αποφάσισε στον ελεύθερο χρόνο της να κάνει μια δεύτερη δουλειά ως personal trainer στη χώρα της.

Η Gunn Narten έχει έναν στρατό σχεδόν 50.000 ακολούθων στο Instagram λόγω της ωραίας εμφάνισής της και των συμβουλών της για σωματική υγεία και ευεξία.

Σώζει ζωές και είναι τόσο δυνατή που μπορεί να σηκώσει ακόμη και ένα όχημα της πυροσβεστικής, αναφέρει η Mirror. Η Γκουν λέει ότι ο κόσμος συχνά ξαφνιάζεται όταν μαθαίνει το επάγγελμά της αλλά η ίδια εκπληρώνει ένα όνειρο που είχε επί χρόνια.

"Αποφάσισα να γίνω πυροσβέστης όταν ήμουν 19 χρονών. Μου άρεσε πάντα η δράση και η συμμετοχή σε μια ομάδα. Όταν ανακάλυψα ότι μπορώ να συνδυάσω δράση και ομαδική δουλειά με ένα επάγγελμα που προϋποθέτει σωματική άσκηση, απαιτητικά καθήκοντα και προσφορά στους συνανθρώπους μου, τότε η επιλογή ήταν εύκολη. Ουδέποτε μετάνιωσα. Λατρεύω τη δουλειά μου. Μου επιτρέπει να μένω σωματικά δραστήρια και ταυτόχρονα να βοηθώ τον κόσμο".

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ