Η Ιβάνκα μας έβαλε μια ασημί τουαλέτα υπερπαραγωγή σαν να μην τρέχει τίποτε στον πλανήτη Τραμπ -Χαμοοοός

Φυσικά κανείς δεν θα περίμενε από την κόρη του Ντόναλντ Τραμπ να διαφωνήσει μαζί του ή να μην υπερασπιστεί κάποια απόφασή του, αλλά μάλλον πολλοί θα ήθελαν να είναι πιο διακριτική όταν όλος ο πλανήτης παρακολουθούσε τις εξελίξεις και τις επιπτώσεις από τα μέτρα απαγόρευσης εισόδου προσφύγων στις ΗΠΑ. 

  Η Ιβάνκα Τραμπ μάλλον αγνοούσε όσα μετέδιδαν από χθες όλα τα διεθνή μίντια ή επέλεξε απλά να κάνει πως τα αγνοεί, αλλά το timing για αυτή τη φωτογραφία ήταν τόσο λάθος που προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις. 

 

Μια φωτογραφία και κανένα σχόλιο. Ούτε καν να αναφέρει το πού θα πήγαινε το λαμπερό ζευγάρι και επέλεξε την glamour εμφάνιση και χαμογελαστή πόζα. Είναι σαν απλά να ήθελαν να δείξουν τα ωραία τους ρούχα. Όμως το Twitter (φυσικά όχι όλο γιατί τα likes ήταν χιλιάδες) ήταν αδυσώπητο.  

Ένας χρήστης σημείωσε πως ο σύζυγός της, ο Jared Kushner, θα έπρεπε να γνωρίζει τι σημαίνει διώξεις καθώς οι προπαππούδες του κυνηγήθηκαν επειδή ήταν Εβραίοι και είναι επιζώντες του Ολοκαυτώματος. Σε κάποιους θύμισε την Μαρία Αντουανέτα και μερικοί έσπευσαν να της ευχηθούν ειρωνικά να περάσει όμορφα όσο ο πατέρας της προκαλούσε απελπισία σε πρόσφυγες και Μουσουλμάνους.  

Όμως ένα από όλα τα μηνύματα ήταν ίσως το πιο δυνατό απ' όλα και αποτύπωνε πλήρως την ανισότητα και την απάθεια που τη δεδομένη στιγμή εξέφραζε η εικόνα αυτή.   Ένας χρήστης έθεσε το ερώτημα χρησιμοποιώντας μια φωτογραφία ενός μικρού κοριτσιού από τη Συρία που έχει φτάσει στην Ελλάδα με βάρκα προσφύγων και είναι τυλιγμένο με μια από τις ασημί ισοθερμικές κουβέρτες. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ