Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Ο Γιώργος Παπαχρήστος ανακοινώνει με αιχμές την αποχώρησή του από την εφημερίδα «Τα Νέα»

Με ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος ανακοίνωσε ότι αποχωρεί του από την εφημερίδα «Τα Νέα».

«Αποχωρώ. Από «ΤΑ ΝΕΑ». Όχι από το επάγγελμα. Καλή αντάμωση λοιπόν στα μανταλάκια, κλείνει το κείμενό του ο δημοσιογράφος, αρθρογράφος της ιστορικής εφημερίδας», γράφει χαρακτηριστικά. 

 

Αναφερόμενος στους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση γράφει «αποφάσισα να διακόψω το συναρπαστικό ταξίδι που ξεκίνησε πριν από τριάντα τρία χρόνια γιατί δεν αντέχω να βλέπω αυτήν την άλλοτε κραταιά εφημερίδα να αργοπεθαίνει».

 

«Αποχωρώ σήμερα, μόλις δύο ημέρες πριν εκδικαστεί η κύρια αγωγή των τραπεζών κατά του ΔΟΛ με αντικείμενο την υπαγωγή του σε καθεστώς αναγκαστικής εκκαθάρισης, ευελπιστώντας ότι αυτοί που κινούν τα νήματα αυτής της άθλιας ιστορίαςθα ξαναδούν το πράγμα κάτω από άλλο πρίσμα» συμπληρώνει. 

 

Ο κ. Παπαχρήστος ευχαριστεί τους ανθρώπους που όλα αυτά τα χρόνια δούλεψαν μαζί και όπως λέει χρωστά ευγνωμοσύνη στον Λέοντα Καραπαναγιώτη, τον Γιάννη Καψή, τον Σταύρο Ψυχάρη, τους αρχισυντάκτες του, τους προϊσταμένους του, καθώς όπως εξηγεί ότι έκανε ένα μεγάλο μερίδιο τους ανήκει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ