''Ο Δικτάτορας''

Από σήμερα στους κινηματογράφους.Ο γνωστός για το εκκεντρικό του χιούμορ Βρετανός κωμικός Σάσα Μπάρον Κοέν σαρώνει και πάλι τα πάντα στο πέρασμά του με τον μοναδικό του τρόπο σε άλλη μια αναρχική κωμωδία εξωφρενικών καταστάσεων, μια πολιτική σάτιρα, υποδυόμενος έναν δικτάτορα, τον Στρατηγό Ναύαρχο Αλαντίν, που προσπαθεί να αποτρέψει κάθε απόπειρα εγκαθίδρυσης της δημοκρατίας στη χώρα του, τη Γουαντίγια, που τόσο ... στοργικά καταπιέζει! Πατήστε και δείτε το τρείλερ.

''Ο Δικτάτορας''


Ο γνωστός για το εκκεντρικό του χιούμορ Βρετανός κωμικός Σάσα Μπάρον Κοέν σαρώνει και πάλι τα πάντα στο πέρασμά του με τον μοναδικό του τρόπο σε άλλη μια αναρχική κωμωδία εξωφρενικών καταστάσεων, μια πολιτική σάτιρα, υποδυόμενος έναν δικτάτορα, τον Στρατηγό Ναύαρχο Αλαντίν, που προσπαθεί να αποτρέψει κάθε απόπειρα εγκαθίδρυσης της δημοκρατίας στη χώρα του, τη Γουαντίγια, που τόσο ... στοργικά καταπιέζει!










Καλωσορίσατε, λοιπόν, στη Γουαντίγια, ένα Βορειοαφρικανικό «κρατίδιο» που θα μπορούσε άνετα να είναι το νέο Ντουμπάι, αν δεν είχε για αρχηγό του, τον Δικτάτορα Στρατηγό Ναύαρχο Αλαντίν, που αρνείται πεισματικά να αφήσει το θρόνο του, παρά τις δηλώσεις του Προέδρου Ομπάμα... Μάλιστα υπό τη απειλή της εξόδου της χώρας του από τα Ηνωμένα Έθνη, ο Στρατηγός αναγκάζεται να πάει για πρώτη φορά στην Αμερική προκειμένου να αντιμετωπίσει τις παράλογες αυτές κατηγορίες...

Από σήμερα στους κινηματογράφους.

Δείτε το τρέιλερ:






Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ