Ο Τζόνι Χάλιντεϊ: Θρύλος της Γαλλικής μουσικής παλεύει με τον καρκίνο - Τι έγραψε

Ο ζωντανός θρύλος της γαλλικής ροκ μουσικής, Τζόνι Χάλιντεϊ, υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο, που του διαγνώστηκε πριν από μερικούς μήνες.

«Πριν από μερικούς μήνες, μου βρήκαν καρκινικά κύτταρα, για τα οποία υποβάλλομαι σε θεραπεία» έγραψε ο 73χρονος ρόκερ σε μήνυμά του στο Twitter, χωρίς να αναφέρει το είδος του καρκίνου, από το οποίο έχει προσβληθεί. «Η ζωή μου δεν είναι σε κίνδυνο, είμαι πολύ καλά και σε καλή φυσική κατάσταση».

 

Ο τραγουδιστής έκανε την ανακοίνωση αυτή, ενώ το περιοδικό Closer γράφει στο τεύχος που κυκλοφορεί σήμερα ότι «ο Τζόνι Χάλιντεϊ έχει προσβληθεί από καρκίνο, η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ ανησυχητική». Σύμφωνα με το περιοδικό, πάσχει από καρκίνο των πνευμόνων.

 

Φήμες ανησυχητικές για την υγεία του Χάλιντεϊ κυκλοφορούσαν εδώ και μερικές ημέρες, μετά το μήνυμα στο Facebook της κόρης του, Λορά Σμε. Ο δικηγόρος της ηθοποιού, Ερβέ Τεμίμ, δήλωσε την Τρίτη στο AFP ότι θα καταθέσει μήνυση ενώπιον του Πρωτοδικείου του Παρισιού για πειρατεία στον λογαριασμό της.

 

Η υγεία του Χάλιντεϊ έγινε ένα ευαίσθητο θέμα για τα μέσα ενημέρωσης, μετά την επείγουσα νοσηλεία του στις ΗΠΑ, το 2009.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ