Απίστευτη έρευνα: Το ποτό που σας αρέσει αποκαλύπτει αν είστε ψυχοπαθής ή όχι...

Έρευνα, λοιπόν, του Πανεπιστημίου Innsbruck της Αυστρίας, λέει πως το ποτό που πίνετε μπορεί να αποκαλύψει πολλά για εσάς. 

Συγκεκριμένα λέει πως οι άνθρωποι που αγαπούν τις πικρές γεύσεις όπως είναι αυτή του gin (όπως επίσης και τον καφέ και την σκούρα σοκολάτα) είναι πιο πιθανό να είναι ψυχοπαθείς. 

 

Η έρευνα έγινε σε 500 άντρες και γυναίκες οι οποίοι βαθμολόγησαν τις προτιμήσεις τους για αλμυρές, γλυκές, πικρές γεύσεις σε μια κλίμακα από το 1 έως το 6 και απάντησαν σε ένα ερωτηματολόγιο που περιελάμβανε ερωτήσεις σχετικά με το αν τους αρέσει να χτυπούν ανθρώπους ή αν τους αρέσει να βλέπουν άλλους ανθρώπους να υποφέρουν.

 

Έπειτα έκαναν τα ίδια τεστ σε άλλους 500 ανθρώπους και τα αποτελέσματα που προέκυψαν ήταν ίδια. 

 

Παρατηρήθηκε, λοιπόν, πως οι άνθρωποι που αρέσκονταν περισσότερο στις πικρές γεύσεις είχαν και πιο επιθετικές συμπεριφορές (είχαν απαντήσει καταφατικά σε ερωτήσεις που είχαν να κάνουν με βία).

 

Οι ψυχοπαθείς από την άλλη αγαπούν πολλοί τις πικρές γεύσεις. Επομένως, υπάρχει μια σύνδεση που αξίζει να σχολιαστεί. 

Το ότι αγαπάτε βέβαια τα πιο πικρά ποτά δεν σημαίνει απαραιτήτως πως είστε ψυχοπαθείς. Σημαίνει απλά πως σας αρέσει να πίνετε ποτά που στην ουσία το σώμα σας απορρίπτει αλλά το μυαλό σας σας λέει πως δεν είναι καθόλου κακό να θέλετε να τα πιείτε.

 

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα βγείτε για ποτό παραγγείλτε το αγαπημένο σας gin and tonic. Το μόνο που πρέπει να σας ανησυχεί είναι μήπως ο σερβιτόρος έχει διαβάσει την παραπάνω έρευνα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ