Ο εραστής της Diana διαψεύδει για πρώτη φορά: "Δεν είμαι ο πατέρας του Πρίγκιπα Harry" (κιας μοιάζουμε)

O  ταγματάρχης James Hewitt: σκληρός, δεινός παίκτης του πόλο, δάσκαλος της ιππασίας και εραστής της Diana.

 Αλλά όχι πατέρας του Harry, παρά τον διαδεδομένο αστικό μύθο – σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η σχέση τους ξεκίνησε στις αρχές του 1986, ενώ ο Harry γεννήθηκε το 1984.

 

Σε χθεσινή  συνέντευξή του με αφορμή τα 20 χρόνια από τον θάνατό της Νταϊάνα, ο Τζέιμς Χιούιτ, που ζει πλέον απομονωμένος στο Ντέβον, μίλησε στην εκπομπή Sunday Night της Μελίσα Ντόιλ, στο κανάλι «Channel 7» της Αυστραλίας για αυτόν το θυελλώδη έρωτα που έζησε στο πλευρό της Νταϊάνα. 

 «Είστε ο πατέρας του Χάρι;», τον ρώτησε η δημοσιογράφος και εκείνος απάντησε: «Όχι, δεν είμαι». Οσο δε για τις φήμες, που επί δεκαετίες κυκλοφορούν για την πατρότητα του 32χρονου πρίγκιπα Χάρι, ο πρώην λοχαγός δήλωσε: «Αυτά είναι για να πωλούν οι εφημερίδες. Είναι πιθανόν χειρότερα για εκείνον, το καημένο το παιδί».

 

Στο παρελθόν ο επθκεφαλής της φρουράς της ο  Ken ειπχε πεί για   τη σχέση της πριγκίπισσας με τον James Hewitt: «Το κύριο μέλημά μας ήταν να διασφαλίσουμε πως είναι ασφαλής, κάτι που σημαίνει πως ο δεσμός έπρεπε να παραμείνει κρυφός.

Είχαν γνωριστεί για πρώτη φορά το 1986 σε ένα πάρτι. Όταν μου μίλησε η Diana για την πρώτη τους συνάντηση, ήταν εμφανές από τον τρόπο που μιλούσε πως τον λάτρευε»

 

Μετά τη γέννηση του Harry τα πράγματα στο γάμο της έγιναν ακόμα χειρότερα. Τέλος ο Ken Wharfe αποκαλύπτει: «Σοκαρίστηκα όταν μου είπε πως ο Hewitt είχε υπαινιχθεί πως ήθελε ένα νέο σπορ αυτοκίνητο αλλά δεν είχε τα χρήματα να το αγοράσει.

Η Νταϊάνα του έδωσε 16.000 λίρες, κάτι που ο Τύπος θα μπορούσε να εκλάβει ως πληρωμή για να εξαγοράσει τη σιωπή ενός εραστή.

 

Ο δεσμός τους όμως έφερε άλλα προβλήματα, όπως τις φήμες πως ο Χάρι είναι παιδί του, κάτι που την είχε εξοργίσει σε μεγάλο βαθμό.

Το συζητήσαμε μόνο μια φορά και η Νταϊάνα έκλαιγε για αυτό. Δεν την ένοιαζε τι έλεγαν οι φίλοι του Καρόλου για εκείνη, αλλά αν κάποιος στρεφόταν στα παιδιά της, την πλήγωνε βαθύτατα».

 

ΕΝ

 

ΠΗΓΗ: metro.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ