Φώτο: Όταν η Μέρκελ κοίταξε με θαυμασμό την όμορφη Ιβάνκα Τραμπ και μίλησαν... Γαλλικά οι δυο κυρίες

Η Ιβάνκα Τραμπ  η κόρη του Αμερικανού προέδρου παρέστη σε συζήτηση στο Λευκό Οίκο μεταξύ του πατέρα της, της καγκελαρίου και CEOs της IBM και Salesforce καίκαθησε δίπλα  και στην Ανγκελα Μέρκελ. 

Η καγκελαριος εντυπωσιάζεται από την καλλονή Ιβάνκα και ο φακός συλλαμβάνει το στιγμιότυπο του θαυμασμού της σιδηράς κυρίας προς την δυναμική κόρη του Τράμπ . Η  Ιβάνκα κάθεται δίπλα της, και η Μέρκελ δείχνει  την έκπληξή της από την κίνηση. 

Πάντως, οι δύο γυναίκες κατά τη διάρκεια τη συζήτησης έδειξαν να απολαμβάνουν η μία την παρέα της άλλης, να ψιθυρίζουν και να γελούν. Η Ιβάνκα, άλλωστε, ήταν αυτή που οργάνωσε τη συνάντηση του πατέρα της με την Μέρκελ.

Η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να μην μιλάει άπταιστα γερμανικά, όπως ο πατέρας της, ωστόσο, κατανοεί τη γλώσσα, ενώ έχει μια στοιχειώδη γνώση τσεχικών και μιλάει πολύ καλά γαλλικά, στοιχείο που τη βοήθησε στην επικοινωνία της με την Μέρκελ.

Η παρουσία της κόρης του Τραμπ στη συζήτηση έκανε για ακόμη μία φορά πολλούς να αναρωτιούνται τι ρόλο παίζει στα ζητήματα διοίκησης.

 

Η αναδυόμενη κυριαρχία της είναι εμφανής, μιας και αυτή και ο σύζυγός της, Τζάρεντ, ήταν παρόντες και στη συνάντηση με τον Ιάπωνα πρωθυπουργό Σίνζο Αμπε.

 

Πρόσφατα, δε, παρευρέθηκε σε συζήτηση που διοργανώθηκε από το αμερικανο-ισπανικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

Φυσικά, οι περισσότεροι θυμούνται την παρουσία της στη συνάντηση με τον Τζάστιν Τριντό και το πόσο γοητεύτηκε από την παρουσία του Καναδού πρωθυπουργού.

 

Η συζήτηση στην οποία συμμετείχε είχε ως βασικό θέμα την ενθάρρυνση των γυναικών ως ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων.

Τα διεθνή Μέσα, εκτός την αντίδραση της καγκελάριου, σχολίασαν και το λουκ της Ιβάνκα Τραμπ, υποστηρίζοντας πως ήταν ακριβώς αυτό που άρμοζε σε μια τέτοια συνάντηση.

Με ελάχιστο μέικ απ, τα μαλλιά μισά πάνω και μισά κάτω με ελάχιστο όγκο και ελαφρείς κυματισμούς, η κόρη του Τραμπ δοκίμασε κάτι φρέσκο που της πήγαινε πολύ. 

Όσον αφορά τα ρούχα της, επέλεξε να κάνει μια συντηρητική εμφάνιση με σκούρο μπλε φόρεμα με μακριά μανίκια και ζιβάγκο.

Για να ζωντανέψει τα outfit της τοποθέτησε στο δεξί μέρος της καρδιάς καρφίτσα με τη σημαία των ΗΠΑ, ενώ προτίμησε να βάλει σκουλαρίκια Tiffany & Co, λίγες μέρες μετά την είδηση πως θα η εταιρεία θα σταματήσει την παραγωγή της συλλογής κοσμημάτων της.

 

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ