Ο Γιώργος Μαυρίδης στον δικό του "Δρόμο": Ταξίδεψα όλο τον κόσμο για να γυρίσω και να παρουσιάσω το “Survivor”;

Ο Γιώργος Μαυρίδης με αφορμή την πρεμιέρα της νέας τηλεοπτικής εκπομπής του «Στο Δρόμο» απαντά στις φήμες που τον ήθελαν πρώτο υποψήφιο για την παρουσίαση του show επιβίωσης «Surviror» στο ΣΚΑΪ.

«Δεν έχει νόημα να μιλάς για πράγματα που δεν έκανες. Να σου πω, όμως, κάτι; Αυτό που δεν θα έκανα ποτέ είναι να προδώσω αυτούς που πίστεψαν σε μένα.

 

Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα μπορούσε να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα που έχει κουτσομπολιό, ίντριγκα, ανθρωποφαγία.» λέει ο γνωστός παρουσιαστής και συμπληρώνει: «Ταξίδεψα όλο τον κόσμο τέσσερα χρόνια, για να γυρίσω πίσω και να παρουσιάσω ανθρώπους να μαλώνουν μεταξύ τους για τα λεφτά κι ένα πιάτο φαΐ;

Δεν μπορώ να το κάνω. Είναι δουλειά, αλλά τα ιδανικά και την τιμή μου δεν τα ξεπουλώ, όσα λεφτά και να μου δώσουν.

 

Με συμπάθησε ένα αρκετά μεγάλο κοινό. Αν συμπάθησε τον Γιώργο επειδή είναι ένας τύπος χύμα, θρασύς, συναισθηματικός, το να γίνω κάτι άλλο θα είναι σαν να τους κοροϊδεύω στα μούτρα».

 

Το Γιώργο Μαυρίδη τον γνωρίσαμε μέσα από την εναλλακτική ταξιδιωτική εκπομπή του Alpha «World Party» όπου παρέα με τον «κολλητό» φίλο του Σάκη Τανιμανίδη και την παρέα τους γύριζαν τον κόσμο και μας διασκέδαζαν με τις περιπέτειες και τις αλλόκοτες εμπειρίες τους, αλλά ο Γιώργος Μαυρίδης είχε τη δική του προσωπική φήμη, ως διάσημος και επιτυχημένος tattoo artist! Πλέον, τον συναντάμε σε άλλη μια ξεχωριστή τηλεοπτική εκπομπή (ξανά μέσα από τη συχνότητα του Alpha) να ταξιδεύει με ένα βανάκι! 

 

Ωστόσο, οι σχέσεις των δύο παρουσιαστών έχουν εδώ και αρκετό καιρό απασχολήσει το κοινό, αφού η φιλία τους μοιάζει να έχει δεχτεί… κραδασμούς! Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι μάλιστα εκείνος που παρουσιάζει τελικά το «Survivor», αφού εδώ και καιρό (μετά το τέλος του «World Party») η επαγγελματική συνεργασία τους έχει λήξει! 


Όσο για την τωρινή ολοκαίνουρια εκπομπή του, ο Γιώργος Μαυρίδης λέει: «Όταν τελείωσε το World Party, το κανάλι μού έκανε δυο τρεις προτάσεις.

 

Τους είπα πως θέλω να κάνω κάτι που να έχει τη δική μου αισθητική. Δεν θέλω να είμαι παρουσιαστής απλά για να είμαι, θέλω να κάνω κάτι που να με εκφράζει, να περνά καλά ο κόσμος μαζί μου και να περνάω με τη σειρά μου ουσιαστικά μηνύματα μέσα από την εκπομπή. Είχα, λοιπόν, μια ιδέα».

*Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό People

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ