Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Στα γενέθλια μου λοιπόν σήμερα στην Κεφαλλονιά μηδένισα το κοντέρ & έσβησα 1 κεράκι - Με κατανόηση στη φωτό με κοιτάζει ο Κεφαλλονίτης ψυχίατρος Θάνος Ασκητής! (φωτογραφίες)

Mε φίλους μου αγαπημένους έσβησα το ένα κεράκι των γενεθλίων μου σήμερα στο Αργοστόλι θέλοντας  με το συμβολικό αυτό τρόπο να εκκινήσω πάλι το ηλικιακό μου ρολόι πιστεύοντας βαθιά ότι το βιολογικό το έχω προ πολλού ρυθμίσει ... Εντελώς τυχαία .... παρών σε αυτή την συμβολική κίνηση με παρακολουθούσε ο ψυχίατρος - σεξολόγος Θάνος Ασκητής , Κεφαλλονίτης ο οποίος μαζί με την πανέμορφη σύζυγο του Δανάη περιέργως μου ευχήθηκαν να επαναλάβω στην Κεφαλονιά του χρόνου πάλι τον εορτασμό των γενεθλίων μου, με τον ίδιο τρόπο.

Στην καταμέτρηση των ετών συμμετείχε και ο διάσημος καθηγητής των μαθηματικών στο Πανεπιστήμιο του Cambridge και του Imperial Αθανάσιος Φωκάς  ο οποίος επιβεβαίωσε ότι η επιστήμη του στην περίπτωση αυτή σηκώνει τα χέρια ψηλά :"τουτέστιν ",μου λέει ο άνθρωπος ,"αν εσύ Ειρήνη μου θέλεις να μετράς τον χρόνο ανάποδα με γεια σου με χαρά σου αλλά εγώ δεν τα σκίζω τα πτυχία μου "... Κεφαλλονίτης ο επιφανής μαθηματικός ξεκουράζεται στην πατρίδα του .

Πως σας φαίνεται να σβήνω το ένα και μοναδικό κερί της μωβ τούρτας μου και να με παρακολουθεί ο Κεφαλλονίτης  ψυχίατρος
Θάνος Ασκητής;

 

Με  χαμόγελο αντιμετώπισε την επιλογή μου ,ο συνάδελφος δημοσιογράφος , διευθυντής του www.toxrima.gr Χρήστος Κώνστας λέγοντας στην σύζυγο του Πέλλα ότι μάλλον μπερδεύω την ηλικία μου με αυτήν της χαριτωμένης κορούλας τους 18 μηνών ...

Με τον συνάδελφο μου Χρήστο Κώνστα και την όμορφη σύζυγο του Πέλλα

 

Ήρθαν να μου ευχηθούν ο Πάνος Καρβούνης εκπρόσωπος της Ευρ Επιτροπής στην Ελλάδα , αναγνωρίζοντας το φιλοευρωπαικό ,δημοσιογραφικό μου στυλ , ο καθηγητής της Ιατρικής Ντίνος Γιαβρόγλου και η σύζυγος του topwoman στο επιχειρείν Μαρίνα.  Στην παρέα μας ο αντιδήμαρχος Κεφαλλονιάς Σπύρος Ματιάτος με την σύζυγο του Ευγενία , το στέλεχος της τοπικής Eurobank Νώτης Μαρκάτος , o κος και η κυρία Κόρπη  Κεφαλλονίτες Ιταλικής καταγωγής .

Με τον Πάνο Καρβούνη

 

Όσο γιά τον οικοδεσπότη γνωστό διαφημιστή Παύλο Παπαδάτο και τη σύζυγο του Ανέτ που μας περιποιήθηκαν όλους , έδειξαν κατανόηση στην απόφαση μου να σβήσω ένα κεράκι σε μώβ της λεβάντας τούρτα που έφτιαξε αριστοτεχνικά η κυρία Κωνσταντίνα στο ζαχαροπλαστείο με το ευρηματικό και τόσο ταιριαστό κεφαλλονίτικο όνομα Chocolatata : τον έναν όροφο τον έκανε με γεύση black forest και τον μικρούλη πρώτο όροφο με γεύση cookies .... To die for