Τα 1000+1 κοντά κουρέματα του μοντέλου χαμαιλέοντα των 90's Linda Evangelista

Από το "Big Six", δηλαδή τα 6 μοντέλα που έκαναν πάταγο στην δεκαετία του '90, η Linda Evangelista ξεχώριζε, γιατί είχε την απίστευτη ικανότητα να μεταμορφώνεται, αλλάζοντας την κουπ ή το χρώμα των μαλλιών της.

Η Linda Evangelista, με τα πράσινα μάτια και το τέλειο πρόσωπο, έγινε ξανθιά, καστανή, κοκκινομάλα, μελαχρινή και βέβαια ο κατάλογος θα ήταν ατελείωτος, αν η καριέρα της βρισκόταν σε ακμή σήμερα, με τις άπειρες επιλογές σε geode, ombre και μπαλαγιάζ.

Η Linda Evangelista έγινε διάσημη την δεκαετία του '90, αλλά εργάζεται μέχρι σήμερα και παραμένει ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο.

Η Καναδέζα τοπ μόντελ είχε πει την περίφημη φράση:

"Εγώ δεν σηκώνομαι από το κρεβάτι να φωτογραφηθώ, αν δεν υπάρχουν 10.000 δολάρια να με περιμένουν".

Στην προσωπική της ζωή η Linda υπήρξε λιγότερο τυχερή, αφού κανένας γάμος, αρραβώνας ή σχέση δεν κράτησε πολύ.

Το αγοράκι που απέκτησε με τον δισεκατομμυριούχο Francois-Henri Pinault, με δυσκολία κατάφερε ο πατέρας του να το αναγνωρίσει, αφού εκείνος είχε ήδη ένα παιδί και ήταν παντρεμένος με την Salma Hayek.

 

Επιμέλεια: Ειρήνη Νικολοπούλου

 

Διαβάστε επίσης: 
Linda Evangelista, Naomi Campbell, Cindy Crawford: Όταν Α' list μοντέλα χόρευαν αισθησιακά το ''Freedom'' του G. Michael

Ακόμη και η θεά Linda Evangelista δεν γλύτωσε από το πέρασμα του χρόνου: Με πρησμένο πρόσωπο και αρκετά παραπανίσια κιλά στα 49 της, ελάχιστα θυμίζει την καλλονή των 90's

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ