Βίντεο: Από τα μπούνγκα μπούνγκα ο Μπερλουσκόνι ταΐζει αρνάκια με μπιμπερό - O tempora o mores

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι υιοθέτησε πέντε αρνάκια και έχει γίνει viral στα social media.

Ο 80χρονος Μπερλουσκόνι, μαικήνας των media και πρώην (;)πολύ άτακτος και γυναικάς, από τα πάρτι οργίων με πόρνες, έγινε αρνάκι: 

Φωτογραφήθηκε στην εξοχική του κατοικία, με φόντο μία πινακίδα που γράφει: «υπερασπίσου τη ζωή, επέλεξε ένα χορτοφαγικό Πάσχα», ενώ κατά τη διάρκεια του βίντεο οι θεατές ενθαρρύνονται να ακολουθήσουν το παράδειγμά του. 

Ο Μπερλουσκόνι αποχώρησε με δραματικό τρόπο από την πολιτική σκηνή του 2013, μετά την καταδίκη του για φορολογική απάτη, ωστόσο το κόμμα του «Forza Italia» βρίσκεται ακόμη στην 3η ή 4η θέση στην Ιταλία, σύμφωνα με πρόσφατες δημοσκοπήσεις.

Μία εταιρεία κρεοπωλών, η Assocarni, εξαπέλυσε επίθεση κατά του δισεκατομμυριούχου Μπερλουσκόνι και κάλεσε τους διαφημιστές να μποϊκοτάρουν τα τηλεοπτικά κανάλια και τις εκδόσεις του.

«Είναι απίστευτο το γεγονός ότι ενώ είναι ένας επιχειρηματίας συμβάλει στην καταστροφή της βιομηχανίας κρέατος, προσπαθώντας να αντλήσει ψήφους από τους φιλόζωους», αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

Σύμφωνα με το Reuters, τον τελευταίο χρόνο ο «Καβαλιέρε» έχει επιλέξει να είναι χορτοφάγος, χωρίς ο ίδιος να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις πληροφορίες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ