Smile: ένα αξιαγάπητο ποντικάκι μαθαίνει… σκέιτμπορντ και μας δείχνει πως! (φωτό & βίντεο)

Ο Shane Willmott είναι Αυστραλός και ασχολείται εδώ και χρόνια με την εκπαίδευση ποντικιών σε ό,τιμπορείτε να φανταστείτε.

Ο Shane Willmott είναι Αυστραλός και ασχολείται εδώ και χρόνια με την εκπαίδευση ποντικιών σε ό,τιμπορείτε να φανταστείτε.



Με επιμονή και επιμονή τα διδάσκει από πατίνια και σερφ μέχρι σκέιτμπορντ. Και αυτά αντιδρούν θετικά στην εκπαίδευση και γίνονται τα καλύτερα στο είδος τους. Ο Shane έχει μεταμορφώσει τον κήπο του σπιτιού του σε παιδική χαρά, με ράμπες, αυτοσχέδια εμπόδια και πίστες και ασκεί καθημερινά τους πρωταθλητές του.



Ο Willmott, ο οποίος έχει εκπαιδεύσει ποντίκια να σερφάρουν στο νερό για περίπου 10 χρόνια, αποφάσισε τώρα να τους διδάξει σκέιτμπορντ καθώς το χειμώνα θα κάνει πολύ κρύο για να τα βγάλει στην παραλία, όπως λέει χαριτολογώντας ο ίδιος.



«Τους αρέσει», λέει, «γιατί έχουν γεννηθεί για να σερφάρουν και να κάνουν σκέιτμπορντ επειδή το κέντρο βάρους τους είναι πολύ χαμηλό. Και είναι πολύ επίμονα… Όταν πέφτουν, θέλουν να ξεκινήσουν πάλι από την αρχή».










Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ