Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της Μαντλίν - Εκτιμάται ότι πουλήθηκε σε σκλαβοπάζαρο στο Μαρόκο

Νέα στοιχεία για την υπόθεση της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν δείχνουν πως το κορίτσι πουλήθηκε ως σκάβα σε πλούσια οικογένεια στο Μαρόκο.

Έχουν περάσει 10 χρόνια από την ημέρα που εξαφανίστηκε η Μαντλίν στο ξενοδοχείο της Πορτογαλίας και από τότε έχουν υπάρξει πολλές θεωρίες για την τύχη του κοριτσιού.

Οι ερευνητές θεωρούν ότι οι συμμορίες στη γύρω περιοχή της Μαυριτανίας, στη Δυτική Αφρική, πωλούν συχνά νέους ως σκλάβους σε πλούσιες οικογένειες από τη Μέση Ανατολή, κάτι που πιστεύουν έγινε και με τη μικρή Μαντλίν. 

Ένας από τους άντρες που έχουν αναλάβει την υπόθεση, εκτιμά πως υπάρχει πιθανότητα το κορίτσι να έχει αρπαχτεί και πουληθεί από τις συμμορίες αυτές, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mirror.

Μάλιστα, ένα παιδί που έμοιαζε με τη μικρή Μαντλίν φέρεται να εντοπίστηκε στο Μαρόκο από τουρίστες τέσσερις ημέρες μετά την εξαφάνισή της. 

Όπως ανέφεραν οι ίδιοι: το παιδί έμοιαζε λυπημένο και ρώτησε αν μπορεί να δει την μαμά της.  

Το ζευγάρι επικοινώνησε με τις Αρχές της χώρας και οι αστυνομικοί μεταβίβασαν το μήνυμα στους συναδέλφους τους στην Πορτογαλία. 

Τώρα, ιδιωτικοί ερευνητές που έχει προσλάβει η οικογένεια εξετάζουν τη θεωρία η μικρή Μαντλίν να μεταφέρθηκε στο Μαρόκο και -ίσως- να ζει εκεί έχοντας υιοθετηθεί. 

Οι γονείς του παιδιού θέλοντας να μάθουν την αλήθεια για την υπόθεση αυτή που έχει συγκλονίσει τον κόσμο, συνεχίζουν να ψάχνουν για μάρτυρες αλλά και στοιχεία για να διελευκάνουν την υπόθεση ή και να βρουν το παιδί τους. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ